Το βράδυ της Τετάρτης, χθες δηλαδή, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Σταμάτης Γονίδης. Ο ένας και μοναδικός Σταμάτης Γονίδης. Ο τραγουδιστής μίλησε για πολλά, μεταξύ άλλων για τα τατουάζ του, τις ουσίες και την θρησκεία. Μια συνηθισμένη συνέντευξή του, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Για το τατουάζ στο μπράτσο του, έναν αετό, εξήγησε πως «εάν όντως υπάρχει μετενσάρκωση θα ήθελα να γεννηθώ αετός». Τίμιο. Συνεχίζουμε. Για ένα άλλο τατουάζ, αυτό του Άγιου Στέφανου, είπε πως «όταν ήμουν επτά χρονών τον είδα μπροστά μου όταν ξάπλωσα. Δεν κοιμόμουν και φοβήθηκα. Φώναξα τους γονείς μου και μόλις ήρθαν έφυγε. Με ρωτούσαν ποιος είναι και τους έδειξα στα εικονίσματα».

Πάμε τώρα σε άλλο σημείο της συνέντευξης. «Αυτοί που με γνωρίζουν, ξεχνούν πως τραγουδώ. Τώρα ο καθένας έχει τις απόψεις του. Άλλοι λένε τι έχει πάρει αυτός. Σκέφτονται ότι επειδή λειτουργώ με ψυχή επάνω στην δουλειά μου ή λέω κάποια πράγματα που για αυτούς δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε, ότι κάτι παίρνω, ουσίες. Αυτό έχουν στο μυαλό τους. Δεν με πειράζει, αν αυτό θέλουν για να με γουστάρουν, χαρά μου. Κι εγώ κάποτε δεν ήμουν έτοιμος να καταλάβω. Το γνωρίζω αυτό κι αλίμονο ο άνθρωπος αν δεν εξελίσσεται».

Θυμάστε το «την Παναγία δεν θα την ξαναβρίσεις, την Παναγία»; E, κάτι παρόμοιο είπε και ο Σταμάτης Γονίδης. «Μια φορά μάλωσα για το θέμα της θρησκείας κι είπα γιατί βρίζεις την Παναγία. Πετάς πέτρες στον ουρανό και θα σου έρθουν στο κεφάλι. Βρίζεις την Παναγία γιατί είσαι δειλός και δεν μπορείς να βρίσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου». Σταμάτη, τα σέβη μας.