Τρομερά outfits, νερά να στάζουν, σαπουνάδες, Μπομπ Σφουγγαράκης, σφουγγάρια, καλό τρίψιμο και vintage αυτοκίνητα. Όλα αυτά κατάφεραν να χωρέσουν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4 που προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεπεράσει τον εαυτό του χωρίς να είμαστε και τόσο σίγουροι ότι το καταφέρνει. Για πρώτη φορά λοιπόν στην ιστορία του μόντελινγκ παγκοσμίως, είδαμε μια τέτοια φωτογράφιση. Ίσως και όχι. Τα μοντέλα πόζαραν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου υπό την καθοδήγηση των τεσσάρων κριτών, αυτό και αν αποτελεί είδηση.

https://twitter.com/hashtag/gntmgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε επίσης και την ανακοίνωση του φετινού golden pass αλλά και τον πρώτο αναβρασμό, μαζί φυσικά με τις πρώτες συμμαχίες και αντιπαλότητες. Δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε. Στο Twitter πάντως έγινε ο κλασικός χαμός και οι χρήστες του έβαλαν ξανά τη φαντασία τους να δουλέψει και να μας χαρίσει διαμαντάκια.

https://twitter.com/hashtag/gntmgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ας μείνουμε όμως λίγο περισσότερο στο θέμα της προοδευτικής φωτογράφισης. Θύμισε λίγο δεκαετία του ‘80 στο Λος Άντζελες, έτσι δεν είναι; Άλλωστε όλοι έχουμε μεγαλώσει την Καλιφόρνια και γνωρίζουμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Σκεφτείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε έξω από το ιδιωτικό -προφανώς- γκαράζ σας και είναι Κυριακή. Τι κάνουμε τις Κυριακές; Πλένουμε τα αυτοκίνητά μας αλλά παράλληλα το κάνουμε με σέξι τρόπο γιατί θέλουμε να εντυπωσιάσουμε τον γείτονα που κάνει μπάρμπεκιου με τη σπάτουλα στο ένα χέρι και την μπίρα στο άλλο. Χάμπουργκερ και χοτ ντογκ ετοιμάζει, μην λέμε τα αυτονόητα.

https://twitter.com/hashtag/gntmgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Πάτε λοιπόν εσείς με δύο κουβάδες και αντί να τρίψετε το αυτοκίνητο τρίβετε το σώμα σας, σκαρφαλώνετε στο καπό, χαμογελάτε και δεν λέτε «τι στο διάολο κάνω Κυριακάτικα» αλλά «αχ, πόσο μου αρέσει να περνάω με αυτό τον τρόπο την Κυριακή μου, να χαμογελάω στον απέναντι και να γίνομαι λούτσα».

Σοβαρά, απίστευτη και πρωτοποριακή δοκιμασία.