Ένα τεράστιο "μπράβο" στον Αντίνοο Αλμπάνη

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ένα τεράστιο "μπράβο" στον Αντίνοο Αλμπάνη

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πέτρο Φιλιππίδη.


Καλεσμένος της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος βρέθηκε μποστά σε μια ερώτηση που θα μπορούσε να καταλήξει "παγίδα". Με αφορμή το γεγονός πως ο ίδιος είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στα πλαίσια της παράστασης "Κατά Φαντασίαν Ασθενής" του Μολιέρου, όταν ακόμα ο Φιλιππίδης ήταν "υπεράνω πάσης υποψίας, ο Αντίνοος Αλμπάνης κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον πρώην συνεργάτη του, με τον οποίο από ό,τι φαίνεται είχε μια καλή συνεργασία. Ωστόσο, παρά τα καλά αισθήματα που του άφησε η παράσταση, δεν επέλεξε τον δρόμο του πλυντηρίου. Ναι, απέφυγε το μονοπάτι που πρόσφατα επέλεξε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«…είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη για όλους μας και ξέρετε καλά ότι αυτή τη στιγμή μιλάμε για ανθρώπους με τους οποίους γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Το λέω αυτό γιατί είναι γνωστό στον κόσμο ότι εγώ είχα μια στενή σχέση με τον Πέτρο. Παρ’ όλα αυτά άκουσα πράγματα για τα οποία δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου. Γίνεται πολύς ντόρος τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους που υπερασπίζονται τον Πέτρο ή βγαίνουν και παίρνουν θέση υπέρ του. Αν εγώ έχω φερθεί με πολύ άσχημο τρόπο στη Νάντια αλλά εξαιρετικά στον Μίνωα, αυτό δεν με αποκαθιστά στα μάτια της Νάντιας ούτε με εξιλεώνει», ανέφερε ο ηθοποιός. 

«Όταν, δε, μιλάμε για πράγματα που είναι πολύ σοβαρά, το να βγαίνω και να υπερασπίζομαι τον Πέτρο προκαλεί πολύ μεγάλο πόνο και δυστυχία σε όλα αυτά τα κορίτσια τα οποία βρήκαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο απογευματινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. «Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι είναι υπόδικοι. Υπάρχει το δικαστήριο και τα αρμόδια όργανα που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ δεν θα βοηθήσω αυτή τη δουλειά με το να πλέξω το εγκώμιο του Πέτρου», πρόσθεσε. 

Σε άλλα νέα, ο Αντίνοος Αλμπάνης δεν επέλεξε να μεταμορφωθεί σε πλυντήριο, θέλοντας να τονίσει την καλή πλευρά ενός ανθρώπου που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού, απογοητεύοντας ανθρώπους εντός και εκτός χώρου. Ούτε τον εύκολο δρόμο της άρνησης να τοποθετηθεί. Αντιθέτως, παρέδωσε μαθήματα σε όποιον έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Από εμάς είναι ένα τεράστιο μπράβο!

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα