Την είδαμε για πρώτη φορά στην ταινία του 1988, Who Framed Roger Rabbit. Από τότε, η Τζέσικα Ράμπιτ αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες της Disney καθώς αγαπήθηκε άμεσα από το κοινό για το ιδιαίτερο παρουσιαστικό της και την κάπως αντιδραστική της περσόνα. 

Το κολλητό κόκκινο φόρεμα, τα κόκκινα μαλλιά και το κόκκινο κραγιόν την έκαναν αυτό που οι κοινοί θνητοί αποκαλούν «σέξι». Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό, το αντίθετο μάλιστα. Από το πουθενά, όμως, προέκυψε ένα εμπόδιο και στο μέλλον η Τζέσικα Ράμπιτ δεν θα θυμίζει τον παλιό της εαυτό.

via GIPHY

Στην Disneyland αποφάσισαν πως θα της αφαιρέσουν το κόκκινο φόρεμα και θα καλύψουν τους ώμους της. Η πρώην τραγουδίστρια nightclub θα γίνει ντετέκτιβ. Εκεί που οι επισκέπτες έβρισκαν την Τζέσικα Ράμπιτ δεμένη σε ένα πορτ μπαγκάζ, θα βρίσκουν πια βαρέλια με οξύ. Σύμφωνα με το Walt Disney Imagineering, αποφασίστηκε ο χαρακτήρας να γίνει πιο δυναμικός και ετοιμάζεται μια πιο relevant εκδοχή της.

Αυτό, για να μην υπάρξει παρεξήγηση, αφορά μόνο το θεματικό πάρκο της Disneyland και πλέον, η Τζέσικα Ράμπιτ θα φοράει μια μακριά καμπαρντίνα. Μην  ξεχνάτε, είναι πλέον ντετέκτιβ. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, βέβαια, είναι το γιατί αλλάζουν έναν χαρακτήρα ο οποίος είναι έξυπνow και σέξι. Μήπως ακόμα τρομάζει αυτός ο συνδυασμός;