Οι ταινίες Matrix σημείωσαν τεράστια επιτυχία και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, το Hollywood μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία ακόμα, το ξακουστό The Matrix Resurrections. O Neo και η Trinity επιστέφουν στους κινηματογράφους τον Δεκεμβρίου του 2021 και μαζί τους επιστρέφουν και οι θεωρίες που υποστηρίζουν ότι ζούμε σε μία προσομοίωση. Και να ζούμε, δεν θα το μάθουμε οπότε συνεχίστε ό,τι κάνετε.

Οι συμπτώσεις που εμείς μεταφράζουμε ως τύχη ή συγκυρίες, είναι στην πραγματικότητα ατέλειες του συστήματος που είμαστε συνδεδεμένοι. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν όσοι διαδίδουν την θεωρία της προσομοίωσης. Λένε επίσης ότι ενδέχεται να είμαστε απλώς bytes δεδομένων στον σκληρό δίσκο ενός πλάσματος κατά πολύ ευφυέστερου. Γενικά, λένε πολλά αλλά θα ήταν φρόνιμο από την πλευρά μας να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας και να αφήσουμε μερικές φωτογραφίες να μιλήσουν για εμάς.

Ζούμε ή όχι μέσα σε ένα Matrix; Ποιος γράφει αυτό το κείμενο; Θέλει να το γράψει ή απλά το γράφει χωρίς να το γνωρίζει; Πολλά τα ερωτήματα, ας περάσουμε στο ψητό.

Το περίφημο balance

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία. Και το μυαλό μας.

ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ

Πολύ λογικό και συχνό φαινόμενο. 

Να παίζεις βιντεοπαιχνίδι και να βλέπεις το χαλί σου στην τηλεόραση

Δεν βλέπουμε τίποτα το περίεργο

Όλα. καλά παιδιά, έτυχε. Μία σύμπτωση ήταν. ΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

Βοnus: