Ξέρουμε πολλά για τη δεύτερη σεζόν του Emily in Paris

Και, μάλλον, σε ενδιαφέρουν κι εσένα οι φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν.

Ξέρουμε πολλά για τη δεύτερη σεζόν του Emily in Paris

Και, μάλλον, σε ενδιαφέρουν κι εσένα οι φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν.


Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. Και έχουμε ήδη κρατήσει ένα σουκου ανοιχτό για το σωστό το binge watching. Ποιος δεν χρειάζεται λίγο Παρισάκι στη ζωή του; 58 εκατομμύρια άνθρωποι που είδαν την πρώτη σεζόν σίγουρα ανυπομονούν για τη δεύτερη.

Ήταν η σειρά που είδαμε οι περισσότεροι το 2020. Στην κορυφή βρέθηκαν το Bridgerton (82 εκατομμύρια), το Tiger King (64 εκατομμύρια) και το The Queen’s Gambit (62 εκατομμύρια).

Νέα προσθήκη στο καστ ο Λουσιέν Λαβίσκουντ (αν έχετε δει το Waterloo Road, ξέρετε). Ίσως γίνει το νέο ερωτικό ενδιαφέρον της Έμιλι. Η Λίλι Κόλινς πέρασε μαζί με το καστ και τα άτομα της παραγωγής τέσσερις μήνες στο Παρίσι. 67 ημέρες κράτησαν τα γυρίσματα.

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου ο Γκράμπριελ έχοντας χωρίσει την Καμίλ αποφασίζει τελικά να μείνει στο Παρίσι και να ανοίξει εκεί το εστιατόριο του. Η Καμίλ θα θελήσει να επανασυνδεθεί μαζί του. Θα μπει ο Λουσιέν στη ζωή της Έμιλι ως Άλφι, ένας γοητευτικός αλλά κυνικός νεοφερμένος Λονδρέζος στο Παρίσι που αρνείται να μάθει γαλλικά.

Η παραγωγή ξεκίνησε τα γυρίσματα από τη Νότιο Γαλλία, έμεναν στο μαγευτικό Four Seasons Cap Ferrat. Η πανδημία δεν θα αποτυπωθεί στη δεύτερη σεζόν. Δεν έχει συμβεί ακόμη στο χρονοδιάγραμμα της σειράς. Ίσως υπάρξει μια κουίρ σχέση στη δεύτερη σεζόν. Ο δημιουργός της, Ντάρεν Σταρ, θέλει να είναι μια ανοιχτόμυαλη τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Emily in Paris 2 θα μάθουμε τα πάντα για το παρελθόν της Έμιλι. Και η Έμιλι δεν θα παραμείνει ερωτεύσιμα αφελής. Θα νιώθει ως κάτοικος στο Παρίσι και όχι ως χαμένη στη μετάφραση Αμερικανίδα. Θα μιλήσει επιτέλους γαλλικά.

Θα προστεθεί στο καστ ο ρόλος του Gregory Elliott Dupree, σχεδιαστής μόδας που ταξιδεύει πάντα με μια συλλογή από πανέμορφα ρούχα και πανέμορφους άνδρες.  Και ο Laurent G. ένας γοητευτικός ιδιοκτήτης δημοφιλούς κλαμπ στο Saint Tropez. Και οι δύο άνδρες συνδέονται με το Savoir. Για κάποιο περίεργο λόγο, θα λατρέψετε τα μπερέ.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα