Ο “Σασμός” έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό και τα νούμερα τηλεθέασης το αποδεικνύουν. Ένας από τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές της σειράς είναι ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης. Ακόμα να ξεπεράσουμε την τούρτα με τον Σούπερμαν αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Ο υπουργός, λοιπόν, μίλησε για τη σειρά αλλά και τον πατέρα του που, όπως υποστήριξε, υπήρξε κάτι σαν ειρηνοποιός όταν ξεσπούσαν βεντέτες στο κρητικό έδαφος. Και ξέρετε κάτι; Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τον πιστέψουμε.

 

Μετά τον μίνι σχολιασμό του “Σασμού” που βρήκε το κουράγιο -για να μην πούμε κάτι άλλο- και σκότωσε ολόκληρο Τάσο Νούσια από το δέκατο επεισόδιο, ο Σούπερμαν Κωστής Χατζηδάκης έκανε και μία αναφορά στα “Κομάντα και Δράκοι” που από την πρώτη μόλις προβολή άφησε πολλές καλές εντυπώσεις. Αυτά είναι τα σχόλιο του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου Κωστή Χατζηδάκη για το νέο του κόλλημα.

Κοιτάξτε, ωραία σειρά ακόμα και αν ο πατέρας μου δεν υπήρξε ούτε κομάντο ούτε δράκος. Υπήρξε όμως ειρηνοποιός, δεν ξέρω αν το καταλάβατε, το είπα και πιο πάνω. Ε, ας το πω ξανά για να το εμπεδώσετε. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στον “Σασμό”. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν παρακολουθώ κι άλλες τηλεοπτικές σειρές. Ελεύθερο χρόνο έχω, γιατί να μην τον εκμεταλλευτώ; Τα “Κομάντα και Δράκοι” που είδα χθες μου άρεσαν πολύ. Σκεφτείτε ότι σήμερα το πρωί έκοβα βόλτες με το ποδήλατό μου μέσα στο υπουργείο Εργασίας. Μου άρεσε και το “Stranger Things” οπότε ήταν ό,τι πρέπει μέχρι να έρθει ο νέος κύκλος. Είδατε πόσο κακοί είναι οι Ρώσοι; Έκλεψαν τον Χόπερ, σκεφτείτε τι γινόταν επί Στάλιν. Εγώ πιστεύω όσα βλέπω στο Netfix και δεν συμμερίζoμαι την άποψη περί προπαγάνδας. To θέμα όμως είναι τα “Κομάντα και οι Δράκοι”. Παπάδες έχει κάνει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Και οι ερμηνείες ήταν πολύ καλές αλλά, δεν αντέχω, θα το πω. Μου φάνηκαν λίγο κουρασμένοι οι πρωταγωνιστές. Μήπως να γίνει μια περικοπή στον μισθό και να τους δώσουν ένα ρεπό να ξεκουραστούν; Λέω εγώ τώρα, μία πρόταση καταθέτω, τίποτα παραπάνω. Γενικά μου αρέσουν οι φανταστικές ιστορίες, ξέρετε, αυτές οι μεταφυσικές. Νομίζω θα το έχετε καταλάβει από τις δηλώσεις μου. Άλλα ψηφίζουμε στη Βουλή άλλα λέω ότι ψηφίζουμε στις τηλεοράσεις που με καλείτε. Και να ξέρετε προτιμώ τα σουβλάκια από τις πίτσες όταν βλέπω τηλεόραση. Με το που ξεκίνησε χθες η σειρά πήρα στα χέρια μου το κινητό και έκανα μια παραγγελία μέσω του efood. Ωραία ήταν. Και τα “Κομάντα” και οι πίτες. Κάτι λένε ότι το σουβλάκι θα πάει στα 2,80. Μακάρι να μην γίνει κάτι τέτοιο. “Μακάρι”, που λέει ο λόγος.

*Το κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας