Μα τι άσχημη τροπή ήταν αυτή. Ο Θάνος Πλεύρης, ο υπουργός Υγείας δηλαδή, μετέβη στη Θεσσαλονίκη και οι υγειονομικοί τον υποδέχτηκαν με εξαιρετικά ανάρμοστο τρόπο. Σύμφωνα με το Sputnik.gr, τα «άκουσε» από τους συγκεντρωμένους που έχουν μπει σε αναστολή διότι αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και όχι μόνο τα «άκουσε» αλλά τον ειρωνεύτηκαν με τον πλέον ναζιστικό τρόπο. Να εξηγήσουμε: καθώς πλησίαζε το  αυτοκίνητό του έξω από το ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας, του αφιέρωσαν ένα κομμάτι. Ένα ναζιστικό εμβατήριο.

Τώρα αν ο ίδιος χάρηκε με αυτό ή όχι δεν το ξέρουμε και δεν θα θέλαμε να πάρουμε θέση. Θα ήταν απαράδεκτο από την πλευρά μας να προβούμε σε ένα τέτοιο σχόλιο και θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε να μας πιέζετε. Μαζί με τα γιουχαΐσματα και τα ναζιστικά εμβατήρια, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «κάτω η χούντα Μητσοτάκη». Μα τι πράγματα είναι αυτά;

Ο Θάνος Πλεύρης έφτασε στο κτίριο λίγο πριν τις 09.30 το πρωί της Τετάρτης διότι στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης θα είχε συνάντηση με διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ αλλά και με διοικητές νοσοκομείων.

Οι υγειονομικοί υποστηρίζουν ότι έχουν μείνει χωρίς μισθό και ότι είναι απαράδεκτο να βρίσκονται εκτός δουλειάς από τη στιγμή που έβαλαν πλάτη σε όλη την πανδημία.