H Jamina Bone μέσα από τα illustrations της είναι σαν να προσπαθεί να “χωρίσει” τις μαμάδες από τις τύψεις. Αφού γέννησε το δεύτερο παιδί της, η επιλόχεια κατάθλιψη της χτύπησε την πόρτα. Μιλώντας στο Bored Panda αναφέρει πως ένιωθε διαλυμένη. Ανάξια να λέγεται μητέρα. “Έκανα συνεχώς αρνητικές σκέψεις και συχνά φανταζόμουν τρομακτικά πράγματα, από το να κάνω κακό στον εαυτό μου, μέχρι τον θάνατο του μωρού μου”. 

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Jamina κλήθηκε να διαχειριστεί τον θάνατο της πεθεράς της. Τότε δεν μπορούσε να αντιληφθεί πως το γεγονός αυτό θα αποτελούσε βασικό παράγοντα της εμφάνισης της κατάθλιψης, αλλά δυστυχώς το κατάλαβε στην πράξη. Βέβαια, στο τέλος τα κατάφερε, ξεπέρασε την κατάθλιψη και πλέον είναι μητέρα δυο παιδιών και έμπνευση για κάθε μαμά εκεί έξω που μόνο τέλεια δεν νιώθει. 

Πλεόν, μέσα από τα σκίτσα της, ενθαρρύνει τις μαμάδες να μάθουν να αγνοούν τις κοινωνικές νόρμες και να είναι ο badass εαυτός τους, που δεν απολογείται σε κανέναν. Αν έπρεπε να βρούμε ένα tagline για τις φωτογραφίες της, θα ήταν “είσαι καλή μαμά όπως και να έχει”. Ναι, ακόμα και αν βαριέσαι στη σκέψη του ότι σε μια ώρα πρέπει να κάνεις μπάνιο το παιδί σου, αλλά το κάνεις ούτως ή άλλως. Ακόμα και αν έχει γεμίσει το καλάθι με τα άπλυτα, αλλά αναβάλεις το πλυντήριο για αύριο. Ακόμα και αν δεν θήλασες, ακόμα και αν έχεις τατουάζ, ακόμα και αν φώναξες στο παιδί σου παραπάνω από όσο θα ήθελες. Είσαι σούπερ ηρωίδα και θα είσαι πάντα.