Τον θυμάστε τον Σελίμ; Εμείς, πάντως ναι. Κάθε φορά που κάποιος μας συστήνεται ως “Χαράλαμπος” και γελάμε μόνοι μας, γιατί θυμόμαστε τον Σελίμ να αποκαλεί τον συμπαίκτη του “Χαράμπαλο”. Δεν το έχουμε ξεπεράσει, αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς. Το θέμα είναι ο Σελίμ. 

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, μίλησε στην εκπομπή “Happy Day”, του Alpha, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε φέτος. Τις απέρριψε όλες, ακόμα και εκείνη που του έκανε η Acun Medya. 

Ο Σελίμ Σελτζούκ έχει ανοίξει ένα νέο μαγαζί, για το οποίο είναι ιδιαίτερα περήφανος και κεφάτος. “Είμαι πολύ καλά εδώ, στο καινούργιο μου μαγαζί, το οποίο μου δίνει όρεξη να μαγειρεύω όλη μέρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά. 

 

Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε, ο Σελίμ ανέφερε: “Δέχτηκα φέτος δυο προτάσεις για ριάλιτι. Η πρώτη ήταν από τον ΑΝΤ1, για τον διαγωνισμό μαγειρικής. Με πήραν τηλέφωνο και μες ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι. Τους είπα ότι θα τους πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν τους έχω πάρει ακόμα. Η δεύτερη πρόταση ήταν από την Acun Medya, η οποία ήταν πολύ καλή οικονομικά. Αλλά έχω μια πολύ ωραία επιχείρηση και δεν μπορώ να παρατήσω το μαγαζί μου”. Με λίγα λόγια, ο Σελίμ έριξε άκυρο στον Acun, παρά την πρόταση “με πολύ καλό φράγκο”. 

Στο μεταξύ, τον ρώτησαν και για τις επαφές του με τους κριτές του MasterChef, με τους οποίους είχε εξαιρετικά καλές σχέσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. “Τους κριτές του MasterChef έχω να τους δω πολύ καιρό, περίπου 1,5 χρόνο, αλλά έχουμε επικοινωνία και με βοηθάνε. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν άνοιξα το μαγαζί, με βοήθησε αρκετά”, ανέφερε.