Ποιος σκότωσε τον Στεφανή; Όλο το Twitter ψάχνει σαν Πουαρό το φονιά του Σταματάκη. Ποιοι είναι οι ύποπτοι και τι ξέρουμε για την υπόθεση so far; Από το Game of Thrones είχαμε να δούμε θάνατο κεντρικού πρωταγωνιστή τόσο νωρίς στο σενάριο.

https://twitter.com/hashtag/sasmos?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ο χαρακτήρας του Νούσια ως Στεφανής Σταματάκης πρόλαβε σε μια εβδομάδα να κάνει μπόλικο σεξ, αρκετούς εχθρούς και να γίνει απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας του Σασμού. Δεν είχε χαλινάρι αυτός ο άνδρας (ατάκα του από το χθεσινό επεισόδιο).  Και έμεινε ο μέσος τηλεθεατής με το στόμα ανοιχτό να αναρωτιέται ποιος είναι ο φονιάς. Είναι ο Πέτρος ο Βρουλάκης και θα ανοίξει ξανά η παλιά βεντέτα; Του την «έπαιξε» (ατάκα του αστυνόμου/Ήμελλου) ο κερατάς ο καντινιέρης επειδή χάριζε στην Άσπα εσώρουχα και εξωσυζυγική δραστηριότητα; Μπορεί να τον σκότωσε ο Μαθιός;

Ο Τάσος Νούσιας έχει αποκτήσει ένα φανατικό κλαμπ θαυμαστών τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της δουλειάς του. Από το video clip της Δέσποινας Βανδή «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» μέχρι το “Έτερος Εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια ο Νούσιας βάζει πάντα την σφραγίδα του ερμηνευτικά.Αν μπείτε στο YouTube κάτω από το τραγούδι της Βανδή εκθειάζεται ο Νούσιας που μπορεί με ένα μόνο βλέμμα να δημιουργήσει ατμόσφαιρα.

Τον Νούσια τον λάτρεψαν οι τηλεθεατές ελληνικών σειρών στο “Νησί”, πέρυσι τον αποθέωσαν στην “Έξαψη” και στο “Έτερος Εγώ: Κάθαρσις”. Και η φωνή του προκαλεί πραγματικά έξαψη στις θαυμάστριες του (σύμφωνα με τα τουίτς τους).  

https://twitter.com/hashtag/Sasmos?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δολοφονία του Νούσια θα ξεκινήσει ένα ντόμινο εξελίξεων και η παλιά βεντέτα θα αναζωπυρωθεί. Ο χαρακτήρας του Στεφανή θα εμφανίζεται με flashbacks και σίγουρα θα τον απολαύσουμε στο Έτερος Εγώ: Νέμεσις.