Η μία και μοναδική Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στη χώρα μας στο πλαίσιο των εμφανίσεων της στο Ηρώδειο από σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου μέχρι και 23 του μήνα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε στην προσπάθειά της να ερμηνεύει επιστολές και αναμνήσεις της κορυφαίας Ελληνίδας ντίβας της όπερας, Μαρίας Κάλλας.

Για την απαραίτητη προώθηση, η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός μίλησε στον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Μόνο που, όπως καταλάβαμε από το βίντεο που υπάρχει στο κανάλι του ΣΚΑΪ στο YouTube, δεν ήταν η Μπελούτσι αυτή που μίλησε στον παρουσιαστή αλλά η ξαδέρφη της από την Περαχώρα Κορινθίας.

«Χαλαρή Κυριακούλα στο κέντρο της Αθήνας για καφέ με την καλή μου φίλη, Μόνικα Μπελούτσι», έγραψε σε φωτογραφία στο Instagram o Νίκος Μουτσινάς λες και είναι ντροπή να γράψει ότι βρέθηκε σε ένα καφενείο της ορεινής Κορινθίας για να κλάψουν τον μακαρίτη πίνοντας μέτριο ελληνικό.

Να πούμε ότι στον ΣΚΑΪ είναι πολύ σίγουροι για την επιλογή τους να γράψουν την Μπελούτσι με «η» και δεν το έχουν διορθώσει από χθες, όταν και ανέβηκε η συνέντευξη στο YouTube.