Αχ, αυτή η νεολαία. Περνάει την ώρα της στο κινητό και στους υπολογιστές αντί να πάει στα χωράφια να δουλέψει και να βγάλει τίμιο μεροκάματο. Ασχολούνται με κάτι Facebook, κάτι Instagram και κάτι TikTok που λέτε και εσείς οι νέοι με αποτέλεσμα ο εγκέφαλός τους να υπολειτουργεί, να γίνεται χυλός. Μα τι πράγματα είναι αυτά; Βγείτε έξω ρε, αδράξτε τη ζωή, πηγαίνετε σε ένα καφενείο να πιείτε ούζο από τις 7 το πρωί όπως κάνουμε εμείς.

Και αφού κάναμε αυτή την απαραίτητη εισαγωγή για να καταλάβετε πού το πάμε, ας περάσουμε στα σοβαρά νέα της ημέρας και σε μία είδηση που μας έκανε να τραβήξουμε τα μαλλιά μας. Οι βανδαλισμοί στον ΗΣΑΠ είναι πολλοί και συνεχώς αυξάνονται. Πάνε οι επαναστάτες του μαρκαδόρων και γεμίζουν τα τζάμια με «Γιάννης+Μαρια» και όταν χωρίζουν, για να επισημοποιήσουν τον χωρισμό τους, τα σπάνε με το ίδιο τους το κεφάλι. Εντάξει, δεν ξέρουμε αν αυτός είναι ο λόγος, υποθέσεις κάνουμε, αλλά η ουσία είναι μία: οι νέοι κάνουν ζημιές.

Σε ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA, μάθαμε ότι οι βανδαλισμοί για το 2021 έχουν φτάσει τους 21 ενώ πέρυσι ήταν 14. Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, όμως, είναι το βίντεο. Σε αυτό, ένας ευφυής TikToker σπάει το τζάμι του ηλεκτρικού με το κεφάλι. Στο 1:26 η στιγμή επιφοίτησης.