Το 11ο επεισόδιο ΜΠΡΑΗΝΤ ΣΑΗΝΤ είναι αφιερωμένο στην πολλαπλή σκλήρυνση. Είναι επίσης το φεστιβαλικό μας επεισόδιο, καθώς προκρίθηκε στο φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης στην κατηγορία “PODCAST”. Θα ήταν αναμενόμενο θα έλεγε κανείς αφού με πρόλογο πολλαπλών λογοπαίγνιων, ποτέ δε χάνεις, φέρνεις σίγουρη νίκη.

Καλεσμένοι αυτή τη φορά στην ποντκαστική μας γωνίτσα, ήταν ο Άλεξ και o Λευτέρης, οι οποίοι σκληραγωγημένοι από την χρόνια πάθηση τους, μας κάναν έναν υποτυπώδες μπούλινγκ (Δήμητρα Νικητέα ο πιο ανθεκτικός σάκος του μποξ στην αγορά), και μας μίλησαν για τα πιο χοτ trance πάρτι που έζησαν στη διαδικασία των μαγνητικών εξετάσεων, για την απογοήτευση της γραφειοκρατίας, για την οδύσσεια της φαρμακευτικής αγωγής, και εξέφρασαν το θυμό τους για τα κουταβίσια μάτια που δέχονται στο άκουσμα της σκλήρυνσης. Αυτό το επεισόδιο είναι μια πανδαισία ιστοριών μαγειρικής, λεμονάτης πανάκειας, αμέτρητων αναφορών bdsm (για τους μερακλήδες ακροατές), εξύμνησης της Jodi Foster, και τελειώνει σαφώς, με ένα ψυχρό διάγγελμα.

Ούτε ευχαριστούμε, ούτε φιλάκια, ούτε αγκαλιές και χαιρετούρες. Ξερά και στεγνά “ΝΑ ‘ΣΤΕ ΚΑΛΑ”. Αμ δε θέτε παπι άιζ, ΑΜ ΔΕ ΘΑ’ ΧΕΤΕ.

Μπορείς να ακούσεις το ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ στο spotify, στο google podcasts και στο simplecast.

Μουσική τίτλων: Ermis (@ermismusic)

Συμπαραγωγή: Radcast