Εσύ που δεν αντέχεις να ακούς φράσεις όπως «δεν μπορεί» ή «δεν γίνεται». Εσύ που δεν καταλαβαίνεις από «δεδομένα» που δεν αλλάζουν και πάντα αναζητείς κάτι πέρα από αυτά. Εσύ που θες ποικιλία επιλογών για τις προτιμήσεις σου, και όχι όσα έχουν συνηθίσει όλοι οι άλλοι. Εσύ ο ενήλικος καπνιστής που ψάχνεις έναν εναλλακτικό τρόπο απόλαυσης του πραγματικού καπνού. Εσύ, λοιπόν, πλέον έχεις μια νέα επιλογή στις συσκευές θερμαινόμενου καπνού, το PULZE το οποίο σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τις καθημερινές σου απαιτήσεις.

Το PULZE είναι για σένα, διότι, όπως και εσύ, έτσι και η συσκευή θερμαινόμενου καπνού της Imperial Tobacco Hellas, πάει πέρα από τα συνηθισμένα. Κάτσε, να στο εξηγήσω αναλυτικά.

Δεν θες μυρωδιές; Το PULZE είναι για σένα

Ας πούμε την αλήθεια, ίσως κάτι σε κόμπλαρε στο θέμα του θερμαινόμενου καπνού είναι  η δυσάρεστη μυρωδιά, η οποία πολλές φορές μπορεί να σε φέρει σε άβολη θέση. Το PULZE είναι ασυνήθιστα διακριτικό διότι προσφέρει μια εμπειρία θερμαινόμενου καπνού με λιγότερη μυρωδιά. Μια απλή δοκιμή θα σε πείσει για ποιο λόγο κάνει τη διαφορά.

Θες ποικιλία σε γεύσεις; Το PULZE είναι για σένα

Μιλώντας για γεύσεις, το PULZE έχει πάντα κάτι να σου προτείνει, κάτι πέρα από τα συνηθισμένα που θα ταιριάζει απόλυτα με το iD κάθε στιγμής,  δηλαδή τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα της. Επιθυμείς την παραδοσιακή γεύση του καπνού, αυτή που σου χαρίζει μια πλούσια και έντονη αίσθηση στο στόμα; Τότε δοκίμασε το Rich Bronze. Αναζητάς μήπως κάτι πιο ήπιο; Το ανάλαφρο χαρμάνι του Balanced Blue θα σου προσφέρει μια ισορροπημένη αίσθηση. Σου αρέσει τέλος να ταιριάζεις τη φρεσκάδα της μέντας με χαρμάνια κορυφαίας ποιότητας; Τότε έχεις όχι μία αλλά δύο επιλογές. Το Ice με απαλές νότες δροσιάς και το Capsule Polar που δίνει ένα δυνατό boost μέντας όταν το επιλέξεις. Και επειδή στις λεπτομέρειες κρύβεται η διαφορά, μπορείς να επιλέξεις την γευστική εμπειρία που επιθυμείς μεταξύ των δύο επιπέδων θέρμανσης, το Standard για έντονη εμπειρία και το Eco για πιο διακριτική εμπειρία.

Θες βολική χρήση; Το PULZE είναι για σένα

Ας πούμε και για κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά ακόμα. Η συσκευή PULZE είναι ασυνήθιστα πρακτική και βλέπεις τη διαφορά από την πρώτη κιόλας στιγμή. Κομψή, ανθεκτική και με γρήγορη εκκίνηση, σου δίνει τη δυνατότητα για 20 συνεχόμενες χρήσεις με 1 φόρτιση, η διάρκεια της οποίας είναι μόλις 90 λεπτά. Και επειδή μιλάμε για μία all-in-one συσκευή, ξέχνα τις ξεχωριστές θήκες φόρτισης, δεν τις έχεις ανάγκη πια. Να μην ξεχάσω να σου αναφέρω και την Αυτόματη Λειτουργία Επέκτασης Χρόνου Χρήσης. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία της συσκευής παρατείνεται αυτόματα κατά 30 δευτερόλεπτα σε περίπτωση που έχεις πραγματοποιήσει λιγότερες από 8 εισπνοές.

Θες να είναι πάντα δίπλα σου; Το PULZE είναι για σένα

Εσύ γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα πως ένα νέο ταξίδι είναι πάντα συναρπαστικό, αλλά χρειάζεται και ολοκληρωμένη καθοδήγηση. Το ίδιο συμβαίνει και το ταξίδι πέρα από τα συνηθισμένα που κάνεις με το PULZE. Η εξειδικευμένη ομάδα της online υπηρεσίας PULZE Care προσφέρει συνεχή υποστήριξη και λύνει κάθε σου απορία σχετικά με το PULZE.

Μια νέα εμπειρία απόλαυσης θερμαινόμενου καπνού πέρα από τα συνηθισμένα σε περιμένει. Δες τη διαφορά με το PULZE.