Οι κακές γλώσσες μιλούν για τα πολλά ταξίδια του πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη και πως η αγαπημένη του μέρα είναι αυτή του Αγίου Πνεύματος αφού «κολλάει» την αργία για να κάνει τριήμερο όπως του αξίζει. Εμείς κρατάμε αποστάσεις από αυτές τις απόψεις και παρά τα πολλά μηνύματα που δεχόμαστε, δεν θα κάνουμε σύγκριση μεταξύ αυτού και του Ευτύχη Μπλέτσα όπως αρκετοί επιμένετε.

Η αλήθεια είναι όμως πως σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε δικαιώματα καθώς σε μία στιγμή παραφροσύνης, ευχήθηκε στους νέους των ελληνικών start up εταιρειών καλό καλοκαίρι. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο προηγήθηκε μια τρομερά ενδιαφέρουσα(;) συνάντηση με τα νέα σε ηλικία άτομα που κατέκτησαν Πανευρωπαϊκά Βραβεία Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Στο τέλος αυτής της συνάντησης και αφού τους εξήγησε τις αισθητικές αλλαγές που έγιναν στο γραφείο με πίνακες νέων καλλιτεχνών, ο πρωθυπουργός που μάλλον βαριόταν λίγο παραπάνω, αποφάσισε να τους διώξει και πάνω στα τελευταία του λόγια, πέταξε το επικό «ό,τι καλύτερο. Καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια». Άξιος!