*Το παρόν πρόγραμμα είναι προϊόν μυθοπλασίας. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα, ονόματα και καταστάσεις είναι απολύτως συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το διαμάντι της ελληνικής τηλεόρασης, η σειρά που από τη δημιουργία της είναι cult, η ουσία που ο οργανισμός μας απαιτεί, το νερό που μας ξεδιψά μετά από την ατελείωτη παραμονή μας στην έρημο Σαχάρα, η αρχή, η μέση και το τέλος μας. Οι «Οικογενειακές Ιστορίες» είναι ένα προϊόν που σημαντικότητά του δεν έχει ακόμα εκτιμηθεί αλλά, κάποτε, θα γίνει και αυτό. Πότε; Όταν το τηλεοπτικό κοινό ωριμάσει και συνειδητοποιήσει ότι τα απογεύματα, εκεί που πίνει τον καφέ του, παρακολουθεί εξαιρετικές ερμηνείες και μια φωτογραφία που θα έκανε τον Ταρκόφσκι περήφανο.

«Αν είναι όλα τόσο καλά, τότε γιατί δεν έχει πάρει ούτε ένα Golden Globe;» θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος. Υπάρχει ένα πρόβλημα, σύμφωνοι και αυτό εντοπίζεται στη δημοφιλία της σειράς. Για κάποιο λόγο οι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν την ύπαρξη της αλλά μην ανησυχείτε, οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν φροντίσει για όλα αφού, όπως μας έγινε γνωστό, ετοιμάζει 7 σπέσιαλ επεισόδια με μερικούς από τους σημαντικότερους σελέμπριτις της χώρας μας. Το Provocateur, έχει την τιμή να σας δώσει σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστική το καστ από το spin off των “Οικογενειακών Ιστοριών” αλλά και μερικούς από τους διαλόγους.

Ιωάννα Τούνη 

Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είμαστε ζευγάρι, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει από το Instagram ή την κοινή μας τηλεοπτική εμφάνιση. Πριν από λίγες μέρες πήρε το μέρος μου για τις δηλώσεις που είχα κάνει για τους Παξούς και έκανε και εκείνος ένα σχόλιο λέγοντας ότι η νεολαία δεν θέλει να δουλέψει. Δυστυχώς, όσο περνούν οι μέρες, αισθάνομαι ότι η δήλωσή του ήταν υποκριτική και ανήκει σε αυτούς που δεν θέλουν να δουλέψουν. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ξυπνάμε και μου λέει, βγάλε με μια φωτογραφία, δεν έχω όρεξη να δουλέψω σήμερα.

Γιώργος Γεωργίου 

Διέρρευσε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο «Με ένα σακάκι δανεικό» με τον Γιώργο Γεωργίου και έχουμε πραγματικά ενθουσιαστεί.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Κοιτάξτε, από τη μία στιγμή έμεινα χωρίς υπουργείο. Εκτός, αποκομμένος, με τη μάνικα στο χέρι, πώς το λένε; Νιώθω προδομένος και μέσα στη στεναχώρια μου σκέφτηκα τον Γρηγόρη Ψαριανό, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο των κομμάτων. Μαγκιά του, αλλάζει τα κόμματα όπως αλλάζει τα γιλέκα του. Σκέφτομαι να κάνω το ίδιο αφού το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι σχεδόν το ίδιο και τίποτα δεν με γεμίζει πια. Δεν το κρύβω όμως, είμαι απογοητευμένος, μου άρεσε να στέλνω τις αστυνομικές δυνάμεις στις πορείες και να δέρνουν κόσμο.

Ευτύχης Μπλέτσας

Βαρέθηκα. Θέλω να τα παρατήσω όλα και να κάνω διαφορετικό ταξίδι, εσωτερικό αυτή τη φορά. Δεν μπορώ να τρώω άλλα μπισκότα βρώμης και να μιλάω στην κάμερα λες και απευθύνομαι αποκλειστικά σε πεντάχρονους. Θέλω να φάω ένα σουβλάκι, μία πίτσα, κάτι διαφορετικό τέλος πάντων. Βαρέθηκα να λέω “γεια” και να χαλογελάω ενώ μέσα μου κλαίω. Επίσης, έχει πιαστεί το χέρι μου από το σέλφι στικ, απλά δεν μπορώ άλλο. Βαρέθηκα.

Τάσος Νούσιας  

Κυκλοφορώ πλέον με σωματοφύλακα. Δεν μπορώ να βγω σαν άνθρωπος και να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο στο πάρκο. Αναγκάζομαι και αλλάζω τη φωνή μου, την κάνω πιο βαριά για να διατηρήσω την εικόνα που έχουν οι γυναίκες για μένα. Με κυνηγούν στο δρόμο, είναι αλήθεια.  Είμαι ένας ευγενικός άνθρωπος που θέλω απλά να χαϊδεύω τις γάτες μου και όχι να παίζω τον σκληρό άντρα που αν τον χτυπήσει αυτοκίνητο θα πάθει ζημιά το αυτοκίνητο και όχι εγώ. Θέλω να φορέσω ανοιχτόχρωμα ρούχα και δεν με αφήνουν. Μου λένε «Τάσο, μόνο μαύρα θα φοράς και ας μην είσαι κρητικός». Άνθρωπος είμαι και εγώ, κουράστηκα.

Αλέξης Παππάς 

Ολόκληρο Μπάτσελορ και ακόμα νιώθω κενός. Γυναίκες με περικυκλώνουν, 2 κιλά φέτα μου δίνουν, φιλάκια μου χαρίζουν αλλά και πάλι, υπάρχει ένα μεγάλο κενό, ένα κενό που δεν γεμίζει με τίποτα. Και τα τελευταία βράδια… Τα τελευταία βράδια βλέπω στον ύπνο μου τον Τάσο Νούσια ο οποίος κλαίγεται και δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται κάθε φορά που τον βλέπουν στην τηλεόραση. Δεν έχει Twitter; Όσο και να με πονάει, πρέπει να το παραδεχτώ, δεν θα γίνω ποτέ Νούσιας.