Μία από τις καλύτερες στιγμές της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ είχαμε την τιμή να παρακολουθήσουμε σήμερα. Μιλάμε για έπος, για ένα αριστούργημα που το αποτύπωμά της στην ελληνική τηλεόραση θα μνημονεύεται για αιώνες. Σε μία στιγμή παραφροσύνης, η Μαρία Αναστασοπούλου, η μόνη που προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα, είπε κάτι που προκάλεσε μία μίνι αναταραχή στο στούντιο και που μας έκανε να γελάσουμε.

Η συμπαθέστατη δημοσιογράφος διαβάζοντας τα σημερινά πρωτοσέλιδα, σχολίασε τα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την πανδημία και το «τελευταίο μίλι». Ο Δημήτρης Οικονόμου ένιωσε την ανάγκη να παρέμβει και να τονίσει ότι δεν χρειάζεται να επικρίνουμε τον πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του. Η Μαρία Αναστοσοπούλου τότε, είπε «ε, ας επικρίνουμε και μια φορα τον Μητσοτάκη, δεν έγινε και τίποτα». Αυτό ήταν, ακόμα γελάμε αφού μετά από αυτό γεννήθηκε ένας επικός διάλογος.

Από το 1:00 και μετά θα καταλάβετε τι εννοούμε. «Το δεν κάνουμε και τίποτα άλλο από το πρωί μέχρι το βράδυ επικρίνουμε την κυβέρνηση» είναι το highlight.