Όχι ότι το έχει ξεχάσει κανείς, αλλά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξε να παραβρεθεί στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη με ομπρέλα-διαφήμιση πολυτελούς ξενοδοχείου. Δεν πήγε καλά αυτό, μιας και απανταχού σοσιαλμιντιάδες έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά αυτή την επιλογή, με αγαπημένες μας αναρτήσεις όσες έδιναν χιουμοριστικές παραλλαγές στην ομπρέλα αυτή. 

Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε πως ο πρωθυπουργός στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη, εκτός από κάποιες “άνετες” πόζες, φλέξαρε και μια σκούρα πράσινη ομπρέλα – διαφήμιση του ξενοδοχείου Wiltcher’s. Δεν ήταν πολλοί όσοι δεν ενοχλήθηκαν από την επιλογή του αυτή. Μεταξύ μας, και εμείς αναρωτηθήκαμε αν το σκέφτηκε καλά πριν το κάνει. Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα. 

Σήμερα, η αλυσίδα των ξενοδοχείων στην οποία ανήκει το πεντάστερο Wiltcher’s στις Βρυξέλλες, την ομπρέλα του οποίου κρατούσε ο πρωθυπουργός, απάντησε χιουμοριστικά σε χρήστη του Twitter που έκανε tag τον λογαριασμό του ξενοδοχείου, ρωτώντας αν τους λείπει η εν λόγω ομπρέλα. 

https://twitter.com/SteigenbergerHQ/status/1438055851793731586?ref_src=twsrc%5Etfw

“Α, και την ψάχναμε αυτή την ομπρέλα”, απάντησε ο διαχειριστής των social του ξενοδοχείου. Σε άλλα νέα, εξαιρετικό το τρολ, εξαιρετική και η ομπρελίτσα, αλλά το όλο “εκμεταλλεύομαι όλα όσα μπορώ από τη διαμονή σε ξενοδοχείο”, ο Ρος από τα Φιλαράκια το έκανε καλύτερα. Και sorry not sorry.