Η ωμή αλήθεια των μακροχρόνιων σχέσεων μέσα από 15 σκίτσα

Όλα όσα κανείς δεν λέει για τις σχέσεις που έχουν κρατήσει πάνω από τρία χρόνια.

Η ωμή αλήθεια των μακροχρόνιων σχέσεων μέσα από 15 σκίτσα

Όλα όσα κανείς δεν λέει για τις σχέσεις που έχουν κρατήσει πάνω από τρία χρόνια.


Η αλήθεια των μακροχρόνιων σχέσεων είναι αυτή για την οποία καμία ταινία δεν μιλάει, μετά το happy ending. Ίσως για αυτόν τον λόγο, η Amanda Oleander, καλλιτέχνιδα με έδρα της το Λος Άντζελες, αποφάσισε να μιλήσει για εκείνες τις εκφάνσεις των μακροχρόνιων σχέσων, για τις οποίες κανείς δεν μιλάει. 
Αντλώντας έμπνευση από τις δικές τις ερωρικές σχέσεις, η Amanda καταφέρνει να δείξει στα ρομαντικά κόμικς της πώς ακριβώς μοιάζει ο έρωτας όταν κανείς δεν κοιτάει.

Μιλώντας στο Bored Panda, η ίδια αποκάλυψε πως την ενθουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο δρουν οι άνθρωποι όταν δεν κοιτάει κανείς, πίσω από κλειστές πόρτες, σε στιγμές ακραίας οικειότητας. "Αυτές ακριβώς οι στιγμές είνια που δεν μπορούν να καταγραφούν, γιατί αν μπορούσαν, ια άλλαζαν τον τρόπο που συμπεριφέρεται ένα άτομο. Έτσι τις ζωγραφίζω", είπε και πράγματι, στα σκίτσα της θα βρεις εσένα και τον/τη σύντροφό σου τις ώρες και τις στιγμές που κανείς μα κανείς δεν σας βλέπει. 

Παρακάτω θα βρεις τα σκίτσα που θα σε κάνουν να νιώσεις πως κάποιος σε παρακολουθεί στις πιο ιδιωτικές στιγμές σου με τη μακροχρόνια σχέση σου.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα