Τις τελευταίες ώρες, τα σάιτ αφιερώνουν πολλές γραμμές από τα κείμενά τους στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μάλλον υπάρχει λόγος. Όχι μάλλον, σίγουρα υπάρχει λόγος. Ο Αλεξάνδρου έπαθε Τούνη στους Παξούς και υποστήριξε ότι η «νεολαία δεν έχει όρεξη για δουλειά» με τον διαδικτυακό κόσμο δικαίως να ξεσηκώνεται με τις δηλώσεις του.

Μετά τις άστοχες δηλώσεις και των δύο, το ζευγάρι, όπως μας ενημερώνουν τα άκρως σημαντικά κουτσομπολίστικα σάιτ, προσπάθησε να τα «μαζέψει» καθώς δημιουργήθηκε ντόρος και όχι τίποτα άλλο, έχουν και επιχειρήσεις. Αυτό μας έλειπε, να μειωθούν οι followers πάλι.

Τα όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έφτασαν και στα αφτιά του γνωστού YouTuber, Αλέξανδρου Κοντοπίδη ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με τις «κατηγορίες» του πρώτου που στα καλά καθούμενα έβαλε την ταμπέλα «τεμπέληδες» στη νέα γενιά.

Ο Κοντοπίδης αποκάλεσε τον Αλεξάνδρου «γλάστρα» με ένα στόρι στο Instagram με το δεύτερο μάλιστα να απαντά σε dm. «Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά με α…. που είπα την γνώμη μου σε ευχαριστώ πολύ» έγραψε ο εργατικός Αλεξάνδρου και ο Κοντοπίδης σχολίασε πως «Το α…. είναι άγνοια, αναισθησία ή @αρχιδι@; Δεν είναι κατόρθωμα να λέει κανείς ασυναρτησίες, δεν ξέρω γιατί κομπιάζεις. Εγώ ευχαριστώ που υπάρχεις και βλέπω τα χειρότερα». 

Δεν περιμένατε ένα τέτοιο ινσταγκραμικό μπιφ, έτσι;