Έχουμε να δούμε και να ακούσουμε δίσκο από την Αβρίλ Λαβίν από το 2013. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι η τραγουδίστρια που έκανε όνομα με το Complicated και μάλλον συνεχίζει να βγάζει χρήματα ακόμα από αυτό, δεν βρίσκεται στη ζωή. Το 2005 κυκλοφόρησε μία φήμη από τη βραζιλιάνικη σελίδα Sk8er Boi και σύμφωνα με αυτή, η Λαβίν που έκανε τον κόσμο του σκέιτ να την ερωτευτεί, χαιρέτησε πρόωρα τον κόσμο των ζωντανών με μία σωσία της να αναλαμβάνει χρέη τραγουδίστριας. 

Μάλιστα, η Αβρίλ Λαβίν που τελικά δεν είναι η Aβρίλ Λαβίν αλλά ηθοποιός, έχει και όνομα. Αν, λοιπόν, τη δείτε στο δρόμο και φωνάξετε «Μελίσα», εκείνη θα γυρίσει. Φυσικά, πρόκειται για μια ακραία θεωρία συνωμοσίας. Η Λαβίν ζει και βασιλεύει και το μόνο σίγουρο είναι ότι βαρέθηκε να ακούει για αυτή τη γελοία ιστορία.

https://twitter.com/macjamesward/status/1437196817763119108?ref_src=twsrc%5Etfw

Χθες, όπως πολλοί άλλοι καλλιτέχνες και γνωστές προσωπικότητες, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των 2021 VMAs και -μαντέψτε- η θεωρία συνωμοσίας έγινε trend στο Twitter με πολλούς να σχολιάζουν την επανεμφάνιση της Μελίσα. 

https://t.co/K2paxxCFBJ

Αυτό που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια, όμως, είναι τα αποσιωπητικά που χρησιμοποιήθηκαν στο όνομά της. Αβρίλ Λαβίν, είσαι σίγουρα εσυ;