Έντουαρντ, σε ξαναπειράξανε;

Φέρτε τον πίσω!

Έντουαρντ, σε ξαναπειράξανε;

Φέρτε τον πίσω!


Το χθεσινό βράδυ αφιερώθηκε στο GNTM. Με νέα σεζόν επιστρέφει το ριάλιτι μόδας το οποίο πια, χωρίς ντροπές, ομολογούμε πως παρακολουθούμε, γιατί έχουν γίνει κάτι παραπάνω από σπάνια τα ριάλιτι με σκοπό. Με ένα έπαθλο που να μην είναι αποκλειστικά χρηματικό και με επεισόδια που έχουν αρχή, μέση και τέλος. 

Δεν ξέρουμε αν είμαστε μόνοι σε αυτό, αλλά για κάποιο παράξενο λόγο, βρίσκουμε τα επεισόδια με τις auditions είναι τα πιο διασκεδαστικά. Κάπως έτσι, εκεί που νομίζαμε πως στο χθεσινό επεισόδιο όλο το θέμα θα ήταν στα επίδοξα μοντέλα που θα πόζαραν μπροστά στους κριτές, είχαμε ένα plot twist βγαλμένο από τα παλιά. Στις οντισιόν, για τη "συμπαράσταση" στους νέους υποψήφιους, παίζουν σημαντικό ρόλο παλιοί παίκτες, παλιότερων σεζόν. Είδαμε την Εύη, τον Ηρακλή, την Κέισι, τον Ανδρέα, αλλά κυρίως τον Έντουτρντ.

Εκεί στον Έντουαρντ να μείνουμε λίγο. Γιατί, διάολε, πάλι τον αδίκησαν. Σε ένα πλάνο τον είδαμε και κάπως καταλήξαμε να τον ψάχνουμε σε κάθε διαολεμένο πλάνο μέχρι το τέλος του επεισοδίου. Θέλαμε κι άλλο Έντουαρντ στο χθεσινό επεισόδιο και σε κάθε επεισόδιο, αλλά θα μου πεις εδώ είχαμε καταντήσει να θέλουμε κι άλλο Έντουαρντ σε ολόκληρη σεζόν.  Στο μεταξύ, και στο Twitter, οι χρήστες φαίνεται να έχουν ένα βασικό αίτημα: να ξαναμπεί ο Έντουαρντ στο GNTM. "Ξαναβάλτε τον ξανθό άγγελο μέσα, να το πάρει αυτή τη φορά". Σε άλλα νέα, η επιστροφή του στο ριάλιτι μόδας είναι κάτι σαν λαϊκό αίτημα από τους πιστούς τηλεθεατές του ριάλιτι μόδας. 

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ξεπεράσει την περσινή αδικία εις βάρος του. Όλες τις φορές που η Βίκυ Καγιά τον στεναχώρησε και όλες τις φορές που τελοσπάντων τον πειράξανε. Δεν έχουμε χορτάσει Έντουαρντ. Ακόμα. Μια σεζόν μετά. Και το χειρότερο; Τα επεισόδια που θα τον βλέπουμε σε αυτή τη σεζόν είναι μετρημένα. Έντουαρντ, γύρνα πίσω. Το Twitter το απαιτεί: 

Δες και το προηγούμενο
  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα