Οι μόνες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε είναι οι σημαντικές και γιατί σας σεβόμαστε απεριόριστα, σας τις προσφέρουμε όπως είναι, χωρίς ίχνος ειρωνείας ως προς το γεγονός που εξετάζουμε. Πάμε λοιπόν: Σε ρυθμούς ΔΕΘ κινείται η χώρα. Καλά, όχι, οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται και αν τους ρωτήσει στο Σύνταγμα ένας συμπαθητικός τύπος με μικρόφωνο «τι είναι η ΔΕΘ», οι περισσότεροι δεν θα απαντήσουν σωστά.

Στη Θεσσαλονίκη γίνονται ωραία πράγματα και θα γίνουν επίσης σημαντικές ανακοινώσεις που μας αφορούν όλους. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από εκδηλώσεις αλλά και ασκήσεις, όπως είδαμε πριν από μερικές ώρες με τη βοήθεια των παρευρισκώμενων και των τηλεοπτικών συνεργείων.

Τι εννοούμε όταν γράφουμε «ασκήσεις»: O πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά ένα αχρείαστο απίστευτο θέαμα. Μπρος τα μάτια του έγινε σύλληψη ενός «τρομοκράτη». Συγκεκριμένα, μέλη της Ειδικής ομάδας επιχειρήσεων του Πειραιά και του Λιμενικού Σώματος παρουσίασαν δύο ασκήσεις. Εμείς, θα εστιάσουμε στη μία, αυτή που ακινιτοποιείται ένας επικίνδυνος κακοποιός σε όχημα εν κινήσει.

https://t.co/F5XbgncaeV

 

Ποια η ουσία μιας τέτοιας άσκησης στη ΔΕΘ, για ποιο λόγο μία τέτοια «σύλληψη» έπρεπε να μας «κάψει» τον εγκέφαλο; Ναι, το γραφικόμετρο χτύπησε κόκκινο αλλά, ευτυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον είμαστε πια συνηθισμένοι.