Ποια είναι η διάρκεια ζωής ενός διάσημου crush; Δεν ξέρουμε, πάντως, όσο και αν πιστεύαμε πως η εμμονή με τον Damiano David και τη μπάντα του, τους Måneskin, θα κρατούσε λίγο, από ό,τι φαίνεται, από τον τελικό της Eurovision ως και σήμερα, το crush αυτό είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει.  Οι Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi και Ethan Torchio, βέβαια, δεν απασχολούν μόνο εμάς ακόμα, αλλά και τους insiders της μόδας, μιας και τώρα τους βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του οίκου μόδας, Gucci.

Οι Damiano και οι πολύ κουλ φίλοι του, φαίνεται να είπαν το ναι στον creative director του οίκου Gucci, Alessandro Michele, ο οποίος τους επέλεξε ως πρόσωπα της νέας του καμπάνιας. 

Οι ίδιοι μας ενημέρωσαν με μια από τις φωτογραφίες στον λογαριασμό τους στο Instagram. Στη φωτογραφία αυτή, είναι καθισμένοι ή σε στάσεις με σέξι αναφορές, σε έναν χώρο με 70s αισθητική, και φορούν τα κομμάτια της συλλογής, πολυτελή σύνολα, παντελόνια καμπάνα, faux γούνες, ζακάρ, δαντέλες και αξεσουάρ που λογικά θα βάζουμε σε λίγο καιρό στις wishlists  μας που ποτέ δεν θα γίνουν πραγματικότητα.