Netflix φιλάκια και τα λέμε. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στο Star.Ανατριχίλα ήδη από τις πρώτες νότες του τραγουδιού στους τίτλους. Για όλες τις χαμένες ψυχές έρχεται κάποτε η στιγμή της κάθαρσης…

Ο κολλητός του καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη, Ηλίας Βελισσαράτος (στο ρόλο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), είναι ο βασικός ύποπτος για τις δολοφονίες φοιτητριών  στο κολέγιο που είναι υποψήφιος πρύτανης. Είναι θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης; Έχεις οκτώ επεισόδια για να το ανακαλύψεις. Το “Έτερος Εγώ – Κάθαρσις” είναι η απάντηση στο τι μπορεί να δείξει η ελληνική παραγωγή στους αγοραστές του Netflix. Όταν εμείς κάναμε neo noir αστυνομικά δράματα εσείς παίζατε το Too Hot to Handle.

Τι θέλουμε να ξαναδούμε; Τον Δημήτρη Καπετανάκο ως Μασσάτο και τον  Γεράσιμο Γεννατά ως Γρύπα. Τα θύματα φέρουν ένα τατουάζ Μέδουσας στον αυχένα τους αλλά δεν υπάρχει κάποιος αρχαίος μύθος όπως στην πρώτη σεζόν, ο Τάσος Νούσιας είναι όσο μπρουτάλ περίμενες να είναι ο νέος προϊστάμενος του ελληνικού CSI, δηλαδή ο νέος  υπαρχηγός του τμήματος ανθρωποκτονιών.

https://twitter.com/hashtag/%CE%A4%CF%83%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Παρεάκι καλύτερο από το δικό σου

Δεν υπάρχουν  λόγια για το ταλέντο του Ορφέα Αυγουστίδη (Μελέτης Κροκίδης), είναι εξαιρετικός ακόμη κι ως μέλος συμμορίας. Ο Γεράσιμος Γεννατάς (Γρύπας) είναι τεράστια μορφή . Σε μικρότερους ρόλους: Ιεροκλής Μιχαηλίδης (ο δικηγόρος που σίγουρα θέλεις να σε βγάλει από τη φυλακή), η εξαιρετική  Κόρα Καρβούνη, ο Πολύδωρος Βογιατζής, η  Μυρτώ Αλικάκη, ο θεατρικός Λάζαρος Γεωργακόπουλος, και σε ρόλο έκπληξη ο Κωνσταντίνος Τζούμας. Ειδική μνεία για τις ερμηνείες τους: Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής και η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου.

https://t.co/fgLP7la2jD

Ένα μόνο ερώτημα παραμένει αναπάντητο. Πότε θα δούμε το “Έτερος Εγώ-Νέμεσις”;