Από χθες πήραμε μια γεύση από το πρώτο teaser του Matrix Resurrections με το μπλε και το κόκκινο χάπι, διαβάζοντας παράλληλα πως το πρώτο επίσημο τρέιλερ θα κυκλοφορήσει σήμερα. Δεν μας είπαν ψέματα, το τρέιλερ κυκλοφορεί ελεύθερο στο διαδίκτυο προκαλώντας θαυμασμό αφού είναι κάτι παραπάνω από καλό. Το ίδιο ελπίζουμε να συμβεί και με την ταινία γιατί αν δεν, τότε τα όνειρά μας θα καταρρεύσουν -για ακόμη μια φορά. Όχι άλλες ταινίες που βασίζονται στην παρελθοντική τους επιτυχία, παιδιά, χορτάσαμε.

Όπως θα έχετε ήδη διαβάσει, ο ένας και μοναδικός Κιάνου Ριβς, όπως και η Κάρι Αν Μος αγκαλιάζουν τους προηγούμενους ρόλους τους. Νίο και Τρίνιτι έχουν αφήσει δουλειές στη μεση και στο Matrix Resurrections, λογικά θα τις ολοκληρώσουν. 

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Λάνα Γουατσόφσκι και το σενάριο υπογράφει η ίδια μαζί με τον Αλεξάντερ Χέμον και τον Ντέιβιντ Μίτσελ. Μαζί με τους Ριβς και Μος, θα δούμε τους Γιάχα Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ, Τζέντα Πίκετ Σμίθ, Τζέσικα Χένγουικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις και Τζόναθαν Γκροφ. Πότε θα το απολαύσουμε(;) στις αίθουσες; Το Matrix Resurrections αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου 2021.