Τι θυμόμαστε από την πέμπτη σεζόν; Λούσιφερ, Μιχαήλ και Αμέναντιλ να πολεμούν μεταξύ τους και το Θεό να κατεβαίνει από τον ουρανό για να βάλει σε μια τάξη τα παιδιά του. Με τον πιο κωμικό τρόπο. “Παιδιά ξέρετε ότι το μισώ όταν τσακώνεστε”.

https://twitter.com/hashtag/Lucifer?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ήταν συναρπαστικό και επικό. Αλλά, όλο και περισσότεροι έμαθαν την πραγματική ταυτότητα του Λούσιφερ.  Ο πατέρας του Λούσιφερ αποφασίζει να ζήσει ως κανονικός άνθρωπος και να διορθώσει τη σχέση με τα παιδιά του. Ανακοινώνει ότι αποσύρεται από τα καθήκοντά του. Και ο Λούσιφερ θέλησε να τον διαδεχθεί. Αλλά δεν συμφωνούν τα αδέλφια του με αυτή την προαγωγή του. Και γίνεται μάχη.

https://twitter.com/hashtag/Lucifer6?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Μάικλ έχει κακό σκοπό. Σκοτώνει την Κλόι και αυτό το γεγονός αναγκάζει τον Λούσιφερ να ανέβει στον Παράδεισο και να σώσει την Κλόι που έχει αναστηθεί. Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα. Είναι η Κλόι αθάνατη; Πώς θα γίνει ο Λούσιφερ Θεός;

https://twitter.com/hashtag/LuciferSeason6?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Τι περιμένουμε από την τελευταία σεζόν; Την τελευταία του νύχτα  στο Λος Άντζελες. Θα προστεθεί στο καστ και αδελφή του Λούσιφερ. Θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο ένα χρονικό άλμα. Τι θα γίνει μετά το «σ’αγαπώ» του Λούσιφερ στην Κλόι; Θα υπάρξει happily ever after;

https://twitter.com/hashtag/Lucifer6?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Spoiler alert: στο 7 επεισόδιο θα δούμε όλο το καστ παρέα. Ποιοι θα ανέβουν στον ουρανό; Και κυρίως, πώς ακριβώς μπορεί ο Διάβολος να κυβερνήσει στον Παράδεισο. Η έκτη και τελευταία σεζόν θα είναι μια ευκαιρία για κάθε χαρακτήρα να αποχαιρετήσει με τον τρόπο του τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς. Τομ Έλις μην φύγεις.