Σεπτέμβριος, ένας υπέροχος μήνας. Βάζουμε νέους στόχους για τη νέα χρονιά, δεν πραγματοποιούμε κανέναν αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία, ξεκινούν νέες σειρές και συνεχίζονται αυτές που έμειναν στη μέση. Γιατί, ελάτε τώρα, η ζωή μας το χειμώνα είναι το Netflix, δεν θα το αρνηθούμε. Από τις 17 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, θα μείνετε πάλι μέσα στο σπίτι, όπως κάνατε και πέρυσι τέτοια εποχή, με τη διαφορά πως θα έχετε σοβαρό λόγο. Ναι, ναι, στο Sex Education αναφερόμαστε.

Είναι μια σειρά γρήγορη, εύπεπτη, με καλή μουσική και με δυνατούς χαρακτήρες οπότε ήταν απόλυτα λογικό και δίκαιο να φτάσουμε -ευτυχώς- στον τρίτο κύκλο της σειράς που μοιάζει εφηβική αλλά δεν είναι. Για να μας προετοιμάσει κατάλληλα το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ αλλά και ένα poster της σειράς που παίζει με τον εσωτερικό μας κόσμο κάθε φορά που η Μέιβ είναι ένα βήμα από το να τα βρει με τον Ότις. Τι θα γίνει επιτέλους;

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ της 3ης σεζόν, θα αλλάξουν πολλά καθώς η διεύθυνση του σχολείου περνά σε άλλα χέρια, κάτι που, όπως καταλάβαμε από τα 2 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα, δεν πήγε και πολύ καλά. Λίγη υπομονή ακόμα, βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες μακριά από το play.