Δεν βγαίνουν πια καλά sitcoms. Μπορεί να μην βγαίνουν γιατί σταμάτησε η παραγωγή. Και δεν βγάζει νόημα γιατί οι πλατφόρμες δεν επενδύουν σε οικογενειακές κωμικές σειρές που είναι feelgood. Τα Emmy πάντως έπεφταν βροχή.

https://t.co/K5U0CWzgVo

Μας λείπει ο Φιλ και οι απεγνωσμένες τους προσπάθειες να είναι κουλ. Δεν ξέρουμε άλλο τηλεοπτικό μπαμπά που αγόρασε μαγαζί με είδη μάγων για να συνεχίσει το χόμπι του. Είναι ο πιο άβολος μπαμπάς αλλά αυτός με τον οποίο ταυτίζονται οι περισσότεροι μπαμπάδες όταν βλέπουν τη γυναίκα τους να γουρλώνει τα μάτια της και την πεθερά να προσποιείται ότι δεν άκουσε.

https://t.co/JkQHvUfYJP

Το καστ της σειράς ήξερε τι σημαίνει η λέξη “συμπεριληπτικότητα”. Υπάρχουν μετανάστες και γκέι ζευγάρια. Υπάρχουν διαζευγμένοι, πατέρες ετών 60 και μιλάει για την υιοθεσία. Καταρρίπτει όλες τις προκαταλήψεις της πυρηνικής οικογένειας. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να είμαστε οικογένεια.

https://t.co/Po4kD4dOna

Κάθε επεισόδιο είναι μια κωμική παρεξήγηση. Ένας θα μιλάει για κάτι που κάποιος άλλος πιστεύει ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δημιουργείται ένα υπέροχο χάος.

https://t.co/xyu3XimKQr

Mitch & Cam έχουν τους καλύτερους διαλόγους στην τηλεόραση. Και υπάρχει τόσο πολύ drama  που προκαλεί γέλιο.Ο γκρινιάρης πατριάρχης θέλει απλά να μην κάνει τίποτα. Δούλεψε. Πέτυχε. Θέλει να το απολαύσει. Αλλά η νέα σύζυγός του δεν τον αφήνει ποτέ σε ησυχία. Κι αυτός προσβάλει με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο όποιον βρει μπροστά του.

https://t.co/tmZ1jlCycD

Οι χαρακτήρες του έσπασαν τον τέταρτο τοίχο και κοίταζαν την κάμερα κι εμάς για να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Σαν να τους ακολουθεί πάντα κάποιος που καταγράφει τη ζωή του. Έτσι, εμείς από το σπίτι αισθανόμασταν πάντα μέλη αυτής της περίεργης οικογένειας.  

https://t.co/TKreM09iTF

Η Haley που ήταν όλη μέρα χαμένη στο smartphone της ήταν όλα τα εφηβάκια (κι εμείς). Είχαν ντουλάπες με τεχνητή νοημοσύνη. Κι ένα γιος σκέφτηκε το app που κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει το  thing.

https://t.co/YCLADfkoHW

Ο Τζέι δεν πίστευε ότι ο γαμπρός του ήταν άξιος σύζυγός της Κλερ ενώ εκείνος ήθελε την αποδοχή του. Υπέροχο. Γιατί ο γαμπρός θέλει όσο τίποτα άλλο να γίνει κολλητός με τον πεθερό που δεν έχει την ίδια ζέση.

https://t.co/sbxi1oA0T1

Ήταν μια σειρά που σε άφηνε να βλέπεις τους ηθοποιούς να μεγαλώνουν και δεν έμεναν για πάντα κολλημένοι σε μια ηλικία (αμένσιοτο για Friends).  Πιστεύαμε ότι θα δούμε την ενηλικίωση της Λίλι.

https://t.co/h0mQv7u2m6

Αν θεωρείται την Βεργκάρα και την προφορά της το πιο πουληστερό asset της σειράς, είστε φίλοι μας. Μέχρι και η αδελφή της μας λείπει.