Τα νούμερα σπάνια θα πουν ψέματα. Το παιχνίδι μαγειρικής του ΣΚΑΪ είναι το πρώτο αποτυχημένο πιάτο της τηλεοπτικής σεζόν. Συμφωνεί κι ο Ηλίας Μαμαλάκης που κάτι ξέρει παραπάνω. Με ένα ποστ στο Facebook μάλλον τρόλαρε την παραγωγή του παιχνιδιού.

Θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός πώς οι παίκτες δεν φορούν την στολή και δεν τους έχει δείξει ένα πλάνο να πλένουν τα χέρια τους.  Υποτίθεται ότι οι διαγωνιζόμενοι είναι επαγγελματίες μάγειρες γιατί ντύνονται λες και βγαίνουν για καφέ; Είδε διαγωνιζόμενο να δοκιμάζει το μείγμα του και να ξαναβάζει το κουτάλι (με τα σάλια του) στο μπολ. Δίκασε.

https://twitter.com/hashtag/topchefgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Γνωρίζει προσωπικά τους σεφ και αναγνωρίζει την αξία τους. Αλλά θα ήθελε να βλέπει χημεία μεταξύ τους. Τους συμβουλεύει να βγουν για φαγητό και να πιούν μερικά κρασάκια μπας και γνωριστούν καλύτερα. Γιατί το να είσαι πραγματικά καταπληκτικός σεφ (και είναι όντως) δεν σημαίνει ότι κάνεις για το γυαλί. Ας τους πει κάποιος τουλάχιστον να μην μιλάνε χαμηλόφωνα.Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης, και ο Αστέριος Κουστούδης είναι τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας. Αλλά είναι αντι-τηλεοπτικοί.  Δεν φέρνουν κόσμο στο μαγαζί.

https://twitter.com/hashtag/topchefgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Οι περισσότεροι σχολιάζουν την προχειρότητα του σόου και το γεγονός ότι φαίνεται φθηνή παραγωγή.

https://twitter.com/hashtag/masterchef2021?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Με παίκτες που δημιουργούσαν στημένους καυγάδες στο MasterChef τι νούμερα ήθελε να κάνει το Top Chef; Ας έβαζαν τον Τζώρτζη Παπανικολάου στο Big Brother. Τους ξέμεινε και είπαν ας κάνει μια άθλια προσπάθεια να μην τη φάει κανείς;

https://twitter.com/hashtag/topchefgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Το κοινό βαριέται. Θέλει Σασμό και Γη της Ελιάς. Και περιμένει το MasterChef. Που δεν χρειάζεται καν τρέιλερ για να βγει. Έκανε την διαφήμιση το Top Chef. Είναι τόσο κακό που θέλεις να δεις τον Κοντιζά και τον Κουτσόπουλο άμεσα για να φύγει η γεύση του άνοστου Top Chef.