«Έτσι κι αλλιώς η γη θα γίνει κόκκινη» είχε γράψει ο Βολφ Μπίρμαν και μάλλον ο στίχος  αυτός έφτασε και στο αριστερό αφτί της Τζούλιας Νόβα. Από χθες μία φωτογραφία της κυκλοφορεί ελεύθερη στο ελληνικό ίντερνετ με αποτέλεσμα να γίνει θέμα από όλα τα σάιτ της χώρας που, όπως φαίνεται, παραξενεύτηκαν από την ενδυματολογική της επιλογή εστιάζοντας στο «απαγορευμένο» για πολλούς σύμβολο στο στήθος της.

Το’ θελε και το’ κανε, τόσο απλά. Η επανάσταση θα ξεκινήσει ή από το Instagram ή από το TikTok έτσι όπως πάει και η Τζούλια Νόβα το έκανε γνωστό φορώντας μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης, δικαιολογώντας -χωρίς να χρειάζεται- την επιλογή της όταν διάφοροι χρήστες της κούνησαν το δάχτυλο. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

Η παρουσιάστρια είναι γεννημένη στην Ουκρανία και έτσι οι επικριτές της δεν ήθελαν και πολύ για να αφήσουν σχόλια όπως «ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα… Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας…???»

Ποια ήταν η απάντηση της Τζούλιας Νόβα; «Eπειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι’ αυτό και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω . Όσο ήταν η Σοβιετική ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε , υπήρχε δωρεάν παιδεία , δωρεάν νοσήλια, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωση σου. Εντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει εξωτερικό οκ και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ αλλά κατά τα αλλά δεν ήταν κι τόσο άσχημα . Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί όποτε χωρίς να συμφωνώ να ξανά γινόταν η Σοβιετική ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσα άσχημα εκείνα τα χρόνια».

via GIPHY