Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι όλοι έχουν δικαίωμα να γράψουν ό,τι θέλουν και να μιλήσουν για μία απώλεια όπως θέλουν. Τα social media, άλλωστε, φημίζονται για την ελευθερία που παρέχουν στους χρήστες τους για να εκφράζονται χωρίς -σχεδόν- κανένα περιορισμό. Μπορεί να είναι αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αλλά ο Στέλιος Πέτσας νιώθει τη νεολαία και όχι μόνο τη νιώθει, θέλει να κάτσει και μαζί της.

«Σκοτεινό σαν το σκοτάδι». Μάλιστα κυρίες και κύριοι, με αυτό τον στίχο αποχαιρέτησε τον τράπερ που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Στέλιος Πέτσας. Ο στίχος είναι από το τραγούδι Fimi, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Mad Clip σε συνεργασία με τη Ζοζεφίν το οποίο μάλιστα μετρά πάνω από 20 εκατομμύρια views στο YouTube.

Πάμε τώρα σε όλη την ανάρτηση που αναπληρωτή που μας κάνει ξεκάθαρη την στεναχώρια του αλλά και την πρόθεσή του να πάει στα κλαμπς για να τιμήσει τη μνήμη του Mad Clip μαζί με τους νέους και τις νέες. 

«Σκοτεινό σαν το σκοτάδι» τούτο το ξημέρωμα για τα εκατομμύρια fans του Mad Clip. Έφυγε βιαστικά. Θα ζει όμως για πάντα στα χείλη όσων θα τραγουδούν τα τραγούδια του. R.I.P.

https://t.co/LN0HchdAiN

 

Ας δώσουμε στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών ένα respect, το αξίζει.