Θυμάστε τον Αιμιλάνο Μάρκου του πιο πρόσφατου GNTM; Ναι, εκείνον τον τύπο που προσπαθούσε να γίνει αντιπαθητικός, σαν να είναι αυτός ο μόνος τρόπος να φτάσει στο έπαθλο; Ναι αυτόν. Θυμάστε που μέσα σε όσα προβληματικά πρόλαβε να πει, δήλωνε πως δεν πρόκειται ούτε τακούνια να βάλει, ούτε μαλλιά να βάψει; Ελεύθερη μετάφραση: είμαι πολύ αντρουά για όλα αυτά. Ναι, τελικά, δεν πήγε καλά αυτό. Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί για να είμαστε δίκαιοι, το μοντέλο έχει ξεκινήσει μια πολύ ευοίωνη σταδιοδρομία στην καριέρα του.

Σε άλλα νέα, ο Αιμιλιάνο έβαψε τα μαλλιά του ξανθά για τις ανάγκες του show Dolce & Gabbana στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία.

Στην πασαρέλα, εκτός του Αιμιλάνο, περπάτησαν και οι τρεις κόρες του P. Diddy, η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, η κόρη του Κρίστιαν Μπέιλ, αλλά και εκείνη της Χάιντι Κλουμ. Το show παρακολούθησαν πάνω από 400 άτομα, ανάμεσα σε αυτούς η Τζένιφερ Λόπεζ, ο P. Diddy, η Κρίς Τζένερ, η Ciara, o Κρίστιαν Μπέιλ, η Χέλεν Μίρεν και φυσικά η διαχρονική μούσα του οίκου, Μόνικα Μπελούτσι. 

Ο Αιμιλιάνο συμμετείχε ως μοντέλο στο catwalk, με εντελώς διαφορετική εμφάνιση από ό,τι τον είχαμε συνηθίσει. Ο ίδιος είχε ήδη κάνει spoilers αυτής της αλλαγής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με ένα στόρι. Και να οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του Αιμιλιάνο σε κάνουν να πλήττεις αφόρητα, να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ πως το GNTM κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Δηλαδή, σε περίπτωση που έρχεται νέο lockdown, θα έχουμε κάτι να περιμένουμε τέλος πάντων.