Ο ‘Ανθρωπος του Θεού έχει κάνει χαμούλη. Να εξηγήσουμε: η ταινία έχει κόψει πάνω 70,000 εισιτήρια σε όλη τη χώρα. Είναι το ελληνικό blockbuster, το φιλμ που, παρά τις κακές κριτικές, τις πάρα πολύ κακές κριτικές, τις απίστευτα κακές κριτικές, έκανε τον κόσμο να σταυτοκοπηθεί στο ξεκίνημα της ταινίας και να σταυροκοπηθεί και στο τέλος της ευχαριστώντας το Θεό που και κατάφερε και άντεξε. Αλλά, ξέρετε κάτι; Γούστα είναι αυτά, σε πολλούς άρεσε και έχουν κάθε δικαίωμα να την υπερασπίζονται.

 Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε και συνεχίζει να σημειώνει ο Άνθρωπος του Θεού, η Γελένα Πόποβιτς σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει το μπαμ με ένα σίκουελ, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Τσιόδρα, γνωστό και ως Άρχων Οφφικιάλιος μετά τη χθεσινή του χειροθέτηση από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Κυκλοφόρησε μάλιστα το πρώτο τρέιλερ:

https://twitter.com/hashtag/%CE%91%CF%81%CF%87%CF%89%CE%BD_%CE%BF%CF%86%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Μπορεί ο υποτονικός λόγω του ρόλου του Άρη Σερβετάλη να αποκόμμισε θετικά(;) σχόλια για την ερμηνεία του αλλά και για τη χρήση της αγγλικής γλώσσας, ή καλύτερα για την προφορά του, πλέον, όμως, απειλείται από τον Σωτήρη Τσιόδρα που, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θέλει να κάνει εκ νέου κακό τα αφτιά μας. 

Ο Άρχων Οφφικιάλιος είναι ένας τιμητικός εκκλησιαστικός τίτλος που απονέμεται από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο σε άτομα που με το έργο τους βοηθούν την Εκκλησία και την  κοινωνία. Μην ξεχνάμε ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι λοιμωξιολόγος και με το έργο του βοηθησε την ελληνική κοινωνία εν μέσω πανδημίας και για τοι λόγο αυτό, αξίζει μία βιογραφική ταινία.