Η καλύτερη στιγμή του είναι δίχως καμία αμφιβολία η επικίνδυνη αποστολή στα Εξάρχεια για να ανακοινώσει πως μετά τις εκλογές, η πλατεία θα “καθαρίσει”. Έπος! Κανένα κείμενο και καμία ανάλυση δεν είναι αρκετή για να περιγράψει τον τόνο της φωνής του, το πόσο θαρραλέα στάθηκε στο γνωστό άβατο. «Μέσα στο σπιτάκι τους» θα μπορούσε να πει κάποιος. Ευτυχώς, μετά τον ανασχηματισμό, ο λαός θα έχει την ευκαιρία να φάει με το κουτάλι όσο Θάνο Πλεύρη επιθυμεί, όσο τραβάει η όρεξή του.

Πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό ότι στην κρίσιμη θέση του υπουργού Υγείας θα έχουμε έναν πρώην καταδρομέα γιατί, ας μην το κρύβουμε άλλο, αυτό χρειαζόμασταν, έναν υπουργό που να πονάει την πατρίδα, να την έχει υπηρετήσει και να προέρχεται από τον ακροδεξιό χώρο. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα ήταν περήφανος που βλέπει τα πολιτικά «παιδιά» του να διαπρέπουν, να αναλαμβάνουν επιτέλους τα υπουργεία που τους αξίζουν. 

Με τον Βασίλη Κικίλια η αλήθεια είναι πως το υπουργείο έχασε λίγη από τη σκληρότητα που πρέπει να επιδεικνύει, ιδίως σε καιρούς πανδημίας όπου το σύστημα υγείας πιέζεται και οι αντιεμβολιαστές πλυθαίνουν. Με την υπουργοποίηση του Θάνου Πλεύρη γλιτώνουμε και τα δάκρυα του Βασίλη Κικίλια και κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των αντιεμβολιαστών που αποτελούν τη βάση των ψηφοφόρων του. Κρατάμε αποστάσεις από το τελευταίο σχόλιο.

Είμαστε έτοιμοι να δούμε από την αρχή τις έξι καλύτερες στιγμές του; Φυσικά και είμαστε. Πάμε!

Το διαμάντι

Ένα blockbuster που θα ζήλευε και ο Σπίλμπεργκ. Η καλύτερη στιγμή του.

https://www.youtube.com/watch?v=LC42jnecDzM

Το «αν δεν υπάρξουν νεκροί»

Συμβουλές για το πώς πρέπει να φυλάσσονται τα σύνορα. Ψύχραιμη τοποθέτηση.

Το «έχετε κάνει φλωράκια τα παιδιά σας»

Κλασική συζήτηση μεταξύ δύο πρώην φαντάρων για το πού υπηρέτησαν και ποιος την έχει πιο μεγάλη τη θητεία.

Το «με μία πέτρα, μεγάλη»

Ένα υποτιμημένο βίντεο που πρέπει επιτέλους να αναγνωριστεί η αξία του. 

Το ένδοξο παρελθόν

Πέσαμε από τα σύννεφα, κανείς δεν το περίμενε. Δεν έχει δώσει δικαιώματα στη γειτονιά.

https://www.youtube.com/watch?v=eJpYMh0p-rg

Bonus: Το πετσόκομμα του Θάνου Πλεύρη από τον Νίκο Μπογιόπουλο

Χαμηλωμένο βλέμμα και… Action!