Όσο οι επιστήμονες του Harvard συνεχίζουν να ψάχνουν για εξωγήινη ζωή, μια νέα ιστοσελίδα μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζουμε και να καταχωρούμε “σημάδια ύπαρξης” UFO. ΟΚ, όχι ακριβώς σε εμάς. Τα σημάδια ύπαρξης αυτά αφορούν τις ΗΠΑ, αλλά δεν είναι λιγότερο σοκαριστικό το να ξέρεις πως κάπου στην Ατλάντα δύο μαύρα UFO πλησίασαν επικίνδυνα ένα αεροπλάνο. 

Το UFO Discovery δίνει μια καλή εικόνα του πόσες φορές ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο έδωσε το παρών στον ουρανό, ήδη από το 1960. Αν οι αριθμοί πάντα λένε την αλήθεια, τότε σύμφωνα με τις 70.000 φορές που κάποιος Αμερικανός είδε UFO, η αλήθεια είναι μια: ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Πάντως, για να ηρεμήσουμε, δεν υπάρχουν αποδείξεις για όλες αυτές τις άτυπες “συναντήσεις” με εξωγήινα όντα. Απλώς δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε πώς κάποιος μπορεί να βγάλει από το μυαλό του πως “ένα μαύρο οβάλ αντικείμενο με παράθυρα χάθηκε μέσα στα σύννεφα”, αλλά μπορεί απλώς να μην έχουμε φαντασία. 

Να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ πως τον Ιούνιο, το Πεντάγωνο δημοσίευσε ένα report για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν γίνει κατά καιρούς ορατά. Το report βέβαια δεν περιλάμβανε καμία απόδειξη για εξωγήινη τεχνολογία. Αντιθέτως, απλώς κατέληγε πως τα μυστηριώδη εναέρια φαινόμενα είναι ακόμα ανεξήγητα. 

Σύμφωνα με τους New York Times, η πλειοψηφία των 120 σχετικών με UFO περιστατικών δεν σχετίζονται με τον αμερικανικό στρατό ή αμερικανικές τεχνολογίες. Κάπως έτσι, το σενάριο που πρόκειται για προγράμματα που η αμερικανική κυβέρνηση θέλει να κρατήσει κρυφά, απορρίπτεται. Πάντως, σύμφωνα με την επίσημη απάντηση της αμερικανών αξιωματούχων, η περίπτωση τα UFO να έχουν εξωγήινη προέλευση, δε μπορεί να αποκλειστεί. 

Στο τέλος της μέρας, ΘΠΟ.