Έξι δις προβολές έχει το #kinktok. Οι χρήστες της πιο επιδραστικής πλατφόρμας του 2020 και του 2021 έχουν αποφασίσει να μιλήσουν δημόσια για τον τρόπο που απολαμβάνουν το σεξ. Και, φυσικά, επειδή είναι νέα παιδιά πειραματίζονται. Έχουν μια εμμονή με τα δεσίματα, τον πόνο, κι άλλα παραφερνάλια του kinky sex. Και θέλουν να το ξέρουμε. 

https://twitter.com/hashtag/kinktok?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Το γυμνό εννοείται ότι απαγορεύεται στο TikTok (καλά εδώ απαγορεύτηκε στο Only Fans). Αλλά όχι να μιλάς για το σεξ. Θέλουν να τρέξει η μάσκαρα από τα δάκρυα του #chokeme. Και το κάνουν χωρίς να είναι απροκάλυπτα σεξουαλικό περιεχόμενο PornHub. Είναι οι νέοι δημιουργοί περιεχομένου με τον τίτλο KinkTokers. Είναι υπέρ του sex positivity με ένα τρόπο που αποδέχεται τους μαζοχιστές, τους φετιχιστές, τους υποτακτικούς, τους σκλάβους, τα pet, τα brat. Πάρα πολλές άγνωστες λέξεις έχετε κι εσείς; 

Η Gen Z δεν στιγματίζει και δεν κουβαλά ντροπή για τις σεξουαλικές της επιθυμίες και τις εκφάνσεις αυτών. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα ασφαλή χώρο έκφρασης κι αυτοδιάθεσης. Θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο του BDSM.

Θέλεις να μάθεις τα δεσίματα Shibari (ιαπωνικό ερωτικό δέσιμο); Υπάρχουν βιντεάκια. Και μάλιστα, προωθούν παράλληλα τη  συναίνεση, την αποδοχή της διαφορετικότητας, τη συμπεριληπτικότητα.

Εννοείται ότι τρολάρουν το Fifty Shades of Gray και την αισθητική των boomers γύρω από το σαδομαζοχιστικό σεξ. Στα καλά νέα: μπορείς να κάνει το τεστ στο bdsmtest.org και να ανακαλύψεις αν γουστάρεις να σε βάζουν σε κλουβιά και να σου φέρονται σαν μικρό πόνι στο σεξ (δεν κρίνω).

https://twitter.com/hashtag/nyc?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Στα κακά: αν βγεις «βανίλια» αναρωτιέσαι τι δεν έχεις καταλάβει; Γιατί θα δεις τα ποσοστά σου σε 25 διαφορετικές κατηγορίες σεξουαλικών φετίχ.  Κι αν έχεις πάρει 0% και η διπλανή σου στο γραφείο γελάει μαζί σου, νιώθεις ότι είσαι απρόσκλητος στο πάρτι που πηγαίνουν όλοι απόψε. Αλλά ρε φίλε, γιατί να θέλεις να γίνεις ο σκλάβος κάποιου και να σου μιλάνε υποτιμητικά στο κρεβάτι; Δεν κρίνω.

https://t.co/YBxhPsNK95

Φιλική συμβουλή: βγάζει και πόσο μονογαμικός/ή είσαι. Οπότε, καλού κακού, να παίρνετε προφυλάξεις #διπλής.

 

@lost_ava

Part 2? #fyp #domsub #kinkcommunity #HeyAngel #subdom #kinktok #kinkcomunity #sub #brattysub #kinkypocgirl #kinkcommunuty

♬ Jojo x WAP – juneipero