Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: σε όσους επισκέπτονται τα ΙΚΕΑ για να αντιγράψουν κάποια Pinterest φωτογραφία και σε εκείνους που θέλουν να φάνε τα κεφτεδάκια του. Το θέμα είναι πως και οι πρώτοι καταλήγουν να τρώνε κεφτεδάκια, αλλά οι πρώτοι δεν φεύγουν με γεμάτο πορτ μπαγκάζ. Σε κάθε περίπτωση, το ΙΚΕΑ βρήκε τον τρόπο να πείσει τους ανθρώπους της δεύτερης κατηγορίες, που πάνε μόνο στο εστιατόριο του καταστήματος, να κάνουν και μια βόλτα στους υπόλοιπους ορόφους, ψάχοντας ένα αρωματικό κερί με μυρωδιά κεφτεδάκια HUVUDROLL. 

Σε άλλα νέα, η ΙΚΕΑ κυκλοφορεί μια limited-edition συλλογή κεριών που μυρίζουν ακριβώς όπως τα κεφτεδάκια της, με αφορμή την επέτειο 10 χρόνων του US Family Program τους. Το κερί θα περιλαμβάνεται σε ένα ειδικό κουτί που θα περιλαμβάνει και άλλα αναγνωρίσιμα αντικείμενα ΙΚΕΑ. Με λίγα λόγια, “IKEA in a box”, έτσι, σαν φόρο τιμής στην όλη εμπειρία του να κάνεις βόλτα σε ένα κατάστημα της αλυσίδας. 

Επίσης, θα προσφέρει και ειδικές προσφορές, προϊόντα και πολλά άλλα ως μέρος του δωρεάν προγράμματος σε πιστούς καταναλωτές της. 
Σε κάθε περίπτωση, όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν άρωμα από κεφτεδάκια στο σπίτι της (ακόμα και αν μαγείρεψαν φακές), μπορούν να κλικάρουν εδώ, ελπίζοντας πως από τις 6 έως τις 22 Αυγούστου, θα κερδίσουν το δικό τους προσωπικό “Store in a Box”.