Αυτή την επανασύνδεση την περιμέναμε καιρό. Η Έμιλια Κλαρκ συναντήθηκε με τον Τζείσον Μομόα και εμείς νιώσαμε νοσταλγία για εκείνη την εποχή που βλέπαμε την πρώτη σεζόν του Game of Thrones.

Οι δύο καλοί φίλοι συναντήθηκαν για ένα ποτό και μοιράστηκαν αυτή τη στιγμή με τους followers τους. Η Εμίλια Κλαρκ συνόδεψε τη φωτογραφία με την λεζάντα “όταν ο ήλιος και το αστέρι σου έρχεται στην πόλη πρέπει να τσεκάρεις ότι μπορεί να σηκώσει ακόμη την Καλίσι”. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke

Ενώ ο ρόλος του Τζέισον ήταν σχετικά μικρός (αλλά πάρα πολύ επιδραστικός στο συλλογικό ασυνείδητο, αυτός είναι ο λόγος που τρέξαμε να δούμε το Aquaman)  στη σειρά το δίδυμο πάντα βρίσκει τον χρόνο για να συναντηθεί κάθε φορά που εκείνος βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πέρυσι, η Εμίλια μίλησε για τη στενή φιλία τους σε podcast, αποκαλύπτοντας ότι ο Τζέισον “την πρόσεχε” κατά τη διάρκεια των πολλών γυμνών σκηνών της σειράς, όταν ουσιαστικά δεν είχε εμπειρία σε ένα πλατό παραγωγής: “Με φρόντισε, πραγματικά το έκανε, σε ένα περιβάλλον όπου δεν ήξερα ότι έπρεπε να με φροντίζουν. Μόνο τώρα συνειδητοποιώ πόσο τυχερή στάθηκα,  γιατί αυτό θα μπορούσε να έχει πάει λάθος με πολλούς, πολλούς, πολλούς διαφορετικούς τρόπους”.