Η Καλίσι βρήκε ξανά τον Καλ Ντρόγκο και η καρδούλα μας φτερούγισε

Την καλημέρα μας να στείλουμε σε αυτούς τους φίλους από τα παλιά.

Η Καλίσι βρήκε ξανά τον Καλ Ντρόγκο και η καρδούλα μας φτερούγισε

Την καλημέρα μας να στείλουμε σε αυτούς τους φίλους από τα παλιά.


Αυτή την επανασύνδεση την περιμέναμε καιρό. Η Έμιλια Κλαρκ συναντήθηκε με τον Τζείσον Μομόα και εμείς νιώσαμε νοσταλγία για εκείνη την εποχή που βλέπαμε την πρώτη σεζόν του Game of Thrones.

Οι δύο καλοί φίλοι συναντήθηκαν για ένα ποτό και μοιράστηκαν αυτή τη στιγμή με τους followers τους. Η Εμίλια Κλαρκ συνόδεψε τη φωτογραφία με την λεζάντα "όταν ο ήλιος και το αστέρι σου έρχεται στην πόλη πρέπει να τσεκάρεις ότι μπορεί να σηκώσει ακόμη την Καλίσι". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke

Ο Βασιλιάς των Ντοθράκι έγραψε στα σχόλια: "Σ' αγαπώ για πάντα φεγγάρι της ζωής μου". Με πολλές καρδούλες.Οι δύο ηθοποιοί έχουν κρατήσει επαφή στο πέρασμα των χρόνων και η Εμίλια Κλαρκ έχει επαινέσει δημόσια τον Τζέισον Μομόα για τη βοήθειά του στο χειρισμό των σεξουαλικών σκηνών της σειράς, καθώς ήταν άπειρη ερμηνεύτρια στο πλατό εκείνη την εποχή.

 

Ενώ ο ρόλος του Τζέισον ήταν σχετικά μικρός (αλλά πάρα πολύ επιδραστικός στο συλλογικό ασυνείδητο, αυτός είναι ο λόγος που τρέξαμε να δούμε το Aquaman)  στη σειρά το δίδυμο πάντα βρίσκει τον χρόνο για να συναντηθεί κάθε φορά που εκείνος βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πέρυσι, η Εμίλια μίλησε για τη στενή φιλία τους σε podcast, αποκαλύπτοντας ότι ο Τζέισον "την πρόσεχε" κατά τη διάρκεια των πολλών γυμνών σκηνών της σειράς, όταν ουσιαστικά δεν είχε εμπειρία σε ένα πλατό παραγωγής: "Με φρόντισε, πραγματικά το έκανε, σε ένα περιβάλλον όπου δεν ήξερα ότι έπρεπε να με φροντίζουν. Μόνο τώρα συνειδητοποιώ πόσο τυχερή στάθηκα,  γιατί αυτό θα μπορούσε να έχει πάει λάθος με πολλούς, πολλούς, πολλούς διαφορετικούς τρόπους".

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα