Περίεργες μέρες αυτές που βιώνουμε. Οι αρνητικές ειδήσεις είναι περισσότερες από τις θετικές και η πλειοψηφία του κόσμου προσπαθεί να ελευθερωθεί από τους περιορισμούς του χειμώνα. Τώρα, αυτό που μας απασχολεί περισσότερο, εκτός φυσικά από την πανδημία, είναι οι φωτιές στη χώρα μας που έκαψαν παρθένα δάση και περιουσίες, αφήνοντας πολύ κόσμο στο δρόμο.

Την ίδια στιγμή, ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια, ανεβαίνει στις τάσεις του YouTube (ήδη είναι στο #10). O Sin boy, o οποίος έχει επιλέξει τον τελευταίο καιρό να κρατήσει τις αποστάσεις του από τα φώτα της δημοσιότητας, ανέβασε ξανά το Desole, ένα από τα τραγούδια που διέγραψε στο περίφημο «meltodown» του που όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν ακριβώς «meltdown».

Δικαιωμένος πια για τα όσα λέει, αποφάσισε να μοιραστεί ξανά το κομμάτι με το κοινό του το οποίο, λόγω της επικαιρότητας, σχολιάζει ασταμάτητα κάτω από το Desole με τα όσα γράφονται να είναι διθυραμβικά. Η αλήθεια είναι ότι, πέρα από τις «αστοχίες» για τον Παντελή Παντελίδη και τον Στέλιο Καζαντζίδη (όπως το πάρει κανείς φυσικά), είχε μιλήσει για τις πυρκαγιές.

«Άμα βρεις καμένο το σπίτι, όταν γυρνάς από τη δουλειά», κυβέρνηση και φλέμα στα ΜΜΕ. Στα μάτια των θαυμαστών του, ο Sin Boy είναι ο νέος Νοστράδαμος.