Η ζωή, θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος, δεν είναι εύκολη. Καθημερινά, εμφανίζονται μπροστά μας διάφορα εμπόδια τα οποία δεν μας επιτρέπουν να φτάσουμε στον ένα και μοναδικό μας στόχο: να ηρεμίσουμε. Υπάρχουν όμως και καταστάσεις που παρά τις ευκολίες που παρουσιάζουν, εξακολουθούμε να τις χειριζόμαστε με λάθος τρόπο, δημιουργώντας έτσι μερικούς extra και αχρείαστους πονοκεφάλους.

Προφανώς, τα προβλήματα της ανθρωπότητας δεν θα εξατμιστούν αν μάθουμε πώς να κρατάμε σωστά το ποτήρι μας αλλά γιατί να μην το δοκιμάσουμε; Η ουσία της ζωής, άλλωστε, κρύβεται στα απλά πράγματα, πράγματα που από τη γέννησή μας, κάνουμε λάθος. Ε, ήρθε ο καιρός να τα κάνουμε σωστά μπας και λυτρωθούμε επιτέλους. Όλα μια συνήθεια είναι.

Το κράτημα του ποτηριού

Όταν πίνουμε οτιδήποτε σε ένα ποτήρι κρασιού, έχουμε την τάση να κρατάμε το «σώμα» του. Τα χέρια μας μεταφέρουν θερμότητά τους και αυτό με τη σειρά του επηρεάζει τη θερμοκρασία του ποτού μας. Τι πρέπει να κάνουμε; Να κρατάμε το ποτήρι μας από το «λαιμό».

Το άνοιγμα της μπανάνας

Ανοίγουμε μπανάνες από το κοτσάνι τους. Λάθος. Ο σωστός τρόπος να καθαρίσουμε μια μπανάνα, είναι από την άλλη πλευρά.

Το βούρτσισμα των δοντιών

Θα πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια μας απαλά και για περίπου δύο λεπτά κάθε φορά. Και παρά τα όσα μπορεί να σας έχουν πει – το βούρτσισμα των δοντιών σας πριν ή μετά το γεύμα, είναι κακή ιδέα.

via GIPHY

Η παγωμένη μπίρα

Θες να παγώσει πιο γρήγορα η μπίρα σου; Ωραία, τότε τύλιξέ τη με ένα βρεγμένο χαρτομάντιλο και μετά τοποθέτησέ τη στο πάνω ράφι της κατάψυξης. Σε λίγα λεπτά θα απολαμβάνεις μια extra παγωμένη μπίρα.

via GIPHY

Τα ακουστικά

Ναι, είναι ενοχλητικό όταν τα ακουστικά μας πέφτουν συνεχώς από τα αφτιά μας. Δοκιμάσατε να ποτέ να κάνετε αυτή τη μαγική κίνηση;

Η ζωή μας μόλις άλλαξε

OΚ, το άνοιγμα είναι για να την τοποθετούμε στον τοίχο αλλά δεν μας νοιάζει, η ζωή μας μόλις άλλαξε με αυτή τη φωτογραφία.

Ο σωστός ύπνος

Η καλύτερη θέση για ύπνο είναι ανάσκελα , αλλά αν κοιμάστε στο πλάι, κρατήστε ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σας για να κρατήσετε τη σπονδυλική σας στήλη ευθυγραμμισμένη.

via GIPHY

Η τουαλέτα

Όταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα έλεγε, κάποιοι γελούσαν. Ό,τι βλέπετε στη φωτογραφία.