Γιατί είναι απόλυτα λογικό ότι η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ θα έβγαιναν ραντεβού, όπως διαβάζουμε στους τίτλους άπειρων sites;

https://t.co/jvKULN8m56

Γιατί αναπαρήχθη το δημοσίευμα του Closer, μιας ιλουστρέ φυλλάδας που κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την αξιοπιστία της; Όλοι το ξέρουν, αλλά, όλοι την αναπαρήγαγαν την είδηση ότι οι δυο διάσημοι ηθοποιοί μετά την επανένωση των Friends “ήρθαν κοντά”.

Τι γράφει η κίτρινη φυλλάδα; «Μια πηγή λέει (κανείς ποτέ δηλαφή), “Μετά την επανένωση, έγινε σαφές ότι η αναπολώντας το παρελθόν βγήκαν στην επιφάνεια συναισθήματα και για τους δύο και ότι η χημεία που έπρεπε πάντα να θάψουν ήταν ακόμα εκεί. Άρχισαν να στέλνουν μηνύματα αμέσως μετά τα γυρίσματα και, μόλις τον περασμένο μήνα, ο Ντέιβιντ πέταξε από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη για να δει την Τζεν στο Λος Άντζελες». Η ανώνυμη πηγή είπε στο Closer, “Η Jen έπρεπε να ζητήσει από την Courteney [Cox] και τη Lisa [Kudrow] να χαλιναγωγήσουν τον ενθουσιασμό τους αφού παρασύρθηκαν και άρχισαν να μιλούν για αρραβώνα!”

https://twitter.com/JenniferAnnistn/status/1425187481666789377?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο 54χρονος ηθοποιός – ο οποίος μοιράζεται τη 10χρονη κόρη του, Κλίο, με τη Βρετανίδα πρώην σύζυγό του, Ζόι Μπάκμαν – είχε παραδεχτεί την χημεία τους στην επανένωση των Friends: “Ένας από εμάς ήταν πάντα σε μια σχέση και ποτέ δεν ξεπεράσαμε αυτό το όριο.”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

Η εμμονή, την λες και ψύχωση που έχουν εκεί στο Closer με την προσωπική ζωή της Τζένιφερ Άνιστον είναι κάπως creepy. Παλιότερα δημοσιεύματα την ήθελαν να τα ξαναβρίσκει με τον Μπραντ Πιτ, να μένει έγκυος από τον Τζάστιν Θερού. Εννοείται ότι κάθε είδηση για την Τζένιφερ Άνιστον πουλάει. Βγάζουν λεφτάκια οι άνθρωποι έτσι. Επειδή κάποιοι κλικάρουν να το διαβάσουν. Εμείς.