Το μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο, με περίπου 100.000 ανθρώπους να συρρέουν στο Grant Park της πόλης για κάθε ημέρα του τετραήμερου μουσικού φεστιβάλ.

https://twitter.com/theestallion?ref_src=twsrc%5Etfw

Μετά την ακύρωση του φεστιβάλ πέρυσι λόγω της πανδημίας COVID-19, οι ριψοκίνδυνοι φαν απήλαυσαν τους Μάιλι Σάιρους, Post Malone, Foo Fighters και τη Megan Thee Stallion.

https://twitter.com/hashtag/Lollapalooza2021?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Οι διοργανωτές ακύρωσαν μια προγραμματισμένη εμφάνιση από τον DaBaby μετά από οργή για τις πρόσφατες δηλώσεις του ράπερ κατά των ομοφυλοφίλων.

https://twitter.com/hashtag/Lollapalooza2021?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Οι διοργανωτές απαίτησαν από τους συμμετέχοντες να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους και όλοι οι επισκέπτες έπρεπε να επιδείξουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε αρνητικό τεστ COVID-19 για να εισέλθουν στο φεστιβάλ. (Περίπου 600 άτομα απομακρύνθηκαν την Πέμπτη, την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, επειδή δεν είχαν κανένα από τα δύο).

https://twitter.com/lollapalooza?ref_src=twsrc%5Etfw

Αυτές οι φωτογραφίες δίνουν μια αίσθηση της μαζικής προσέλευσης για το Lollapalooza, το οποίο ήταν μια από τις μεγαλύτερες δημόσιες συγκεντρώσεις στις ΗΠΑ από την αρχή της πανδημίας.