Ζήλεψε: Φωτογραφίες γεμάτες ιδρώτα, συνωστισμό και μουσική από το φεστιβάλ Lollapalooza

ΟΥΤΕ.ΜΙΑ.ΜΑΣΚΑ

Ζήλεψε: Φωτογραφίες γεμάτες ιδρώτα, συνωστισμό και μουσική από το φεστιβάλ Lollapalooza

ΟΥΤΕ.ΜΙΑ.ΜΑΣΚΑ


Το μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο, με περίπου 100.000 ανθρώπους να συρρέουν στο Grant Park της πόλης για κάθε ημέρα του τετραήμερου μουσικού φεστιβάλ.

Μετά την ακύρωση του φεστιβάλ πέρυσι λόγω της πανδημίας COVID-19, οι ριψοκίνδυνοι φαν απήλαυσαν τους Μάιλι Σάιρους, Post Malone, Foo Fighters και τη Megan Thee Stallion.

Οι διοργανωτές ακύρωσαν μια προγραμματισμένη εμφάνιση από τον DaBaby μετά από οργή για τις πρόσφατες δηλώσεις του ράπερ κατά των ομοφυλοφίλων.

Οι διοργανωτές απαίτησαν από τους συμμετέχοντες να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους και όλοι οι επισκέπτες έπρεπε να επιδείξουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε αρνητικό τεστ COVID-19 για να εισέλθουν στο φεστιβάλ. (Περίπου 600 άτομα απομακρύνθηκαν την Πέμπτη, την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, επειδή δεν είχαν κανένα από τα δύο).

Αυτές οι φωτογραφίες δίνουν μια αίσθηση της μαζικής προσέλευσης για το Lollapalooza, το οποίο ήταν μια από τις μεγαλύτερες δημόσιες συγκεντρώσεις στις ΗΠΑ από την αρχή της πανδημίας.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα