Υπάρχουν δύο παράλληλες πραγματικότητες: αυτή της κανονικής ζωής και αυτή της εικονικής. Η δεύτερη τείνει να κυριαρχήσει έναντι της πρώτης. Σκεφτείτε πόσες ώρες περνάμε μπροστά από την οθόνη μας, πόσες χρήσιμες αλλά και αχρείαστες πληροφορίες καλείτε να επεξεργαστεί ο κουρασμένος μας πια εγκέφαλος.

Και κάπου εκεί εμφανίζεται ο Σίλας Σεραφείμ, ο γνωστός Σίλας, αυτός που έκανε “χιούμορ” με την 19χρονη στην Ηλιούπολη και που δηλώνει κωμικός. Ο Σίλας, λοιπόν, κάνει τα πάντα για να βρεθεί στην επικαιρότητα ακόμα και αυτές τις μέρες με την γνωστή του τακτική: προκαλώντας.

Βλέποντας και αυτός το γνωστό βίντεο με τα “γαλλικά” ενός πυρόπληκτου, ενός ανθρώπου που είδε το σπίτι του να καίγεται, το μόνο που βρήκε να πει, ήταν πως “βρήκαμε κάπου να αριστεύουν κι οι ζαίοι. Βαθμός πολιτικής χυδαιότητας, άριστα 10”, λες και έχει σημασία μπροστά στα αποκαΐδια το τι ψηφίζει ο καθένας.

https://t.co/T6PYM9BChR

Τώρα, το ποιος παίρνει άριστα 10 στην πολιτική χυδαιότητα, το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό και μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει το συγκεκριμένο σχόλιο από τον συγκεκριμένο κωμικό. Σε αυτό το σημείο να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον Σίλα Σεραφείμ. Πέτυχε, επιτέλους, ένα αστείο και μας έκανε να γελάσουμε.