Οργισμένος και έχοντας κάθε δίκιο, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, μη μπορώντας να κρύψει την ενόχλησή του για το γεγονός πως περίμενε 45 λεπτά μέχρι να συνδεθεί στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού Open, καθώς βρισκόταν στη Βαρυμπόμπη, με φόντο την απόλυτη καταστροφή. Μαζί με τον εκνευρισμό, εν τω μεταξύ, σέρβιρε και κάποιες πολύ σκληρές αλήθειες.

Ο κ.Λέκκας, περίμενε 45 λεπτά μέχρι να πραγματοποιηθεί η σύνδεσή του, όντας αναγκασμένος να ακούει τις πολιτικές τοποθετήσεις των καλεσμένων πολιτικών, χάνοντας, όπως είπε, ερευνητικό χρόνο, αλλά και ακούγοντας “ανοησίες“.

«Αν η πολιτική νοοτροπία είναι αυτή που άκουσα, μας αξίζουν αυτά τα χάλια», είπε εκνευρισμένος στην αρχή της τοποθέτησής του και ειλικρινά, δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πριν μου κάνετε την ερώτηση, πρέπει να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα, έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου, και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιό σας. Με εξόργισαν. Αν η πολιτική νοοτροπιά είναι αυτή που άκουσα, μας αξίζουν αυτά τα χάλια. Δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικοί να αλλάξουν».

Δες και το σχετικό βίντεο: