Ήλιος, άμμος και γαλάζια νερά. Αλήθεια, μπορείς να φανταστείς πως αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό δεν είναι από κάποια παραλία του Ιονίου αλλά βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας; Στην υπέροχη “Ακτή του Ήλιου” στον Άλιμο και συγκεκριμένα στο Bolivar Beach Bar θα συναντήσεις μία συνθήκη που θυμίζει “εξωτικό” νησί. Ο αττικός ήλιος θα χαϊδέψει το κορμί σου, τα γαλάζια νερά περιμένουν να σε αγκαλιάσουν και η χρυσαφένια άμμος “παντρεύεται” με φοίνικες.

Aυτά ίσχυαν και ισχύουν ,αλλά πολλές φορές η πραγματικότητα και η ζωή η ίδια επιβάλλει να αναθεωρήσουμε προτεραιότητες. Το Bolivar δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο μπροστά στην ανείπωτη οικολογική καταστροφή που προξένησαν οι πυρκαγιές σε Αττική, Β. Εύβοια και Ηλεία και για αυτό ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες μια πολύ σημαντική δράση, τη δενδροφύτευση 10.000 δέντρων στις περιοχές που κάηκαν.

Το Bolivar Beach Bar είναι ο απόλυτος προορισμός του καλοκαιριού. Άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετικό περιβάλλον και επιλογές για κάθε γούστο. Ένας προορισμός που μπορείς να επισκεφτείς από το πρωί, απολαμβάνοντας τον καφέ και το μπάνιο σου, το μεσημέρι για γεύμα και το βράδυ στο shisha bar για ναργιλέ, cocktail και θεματικές βραδιές για όλα τα μουσικά γούστα με τους διασημότερους djs, εναρμονισμένες πλήρως στα νέα μέτρα. Ή αν έχεις χρόνο και όρεξη, μπορείς να τα απολαύσεις όλα μαζί. Εμείς περάσαμε 12 ώρες στο Bolivar Beach Bar και παρακάτω σου παρουσιάζουμε αυτά που ξεχωρίσαμε.

Κάτι για να δροσιστούμε

 

Η βουτιά στα νερά του Αλίμου συνοδεύεται από ένα cocktail. Βασικά γιατί ένα, εφόσον μπορούμε να απολαύσουμε περισσότερα; Την κάρτα των cocktails επιμελείται η bartender Μαίρη Χάλαρη. Ξεκινήσαμε με το “Bolivar Taste”. Η οξύτητα του passion fruit σε συνδυασμό με τη φρουτώδη γεύση του ροδάκινου και την αρωματική βανίλια ιντριγκάρουν μοναδικά τον ουρανίσκο. 

 

 

Συνεχίσαμε με το “Tropical passion”, έναν συνδυασμό από γευστικά ρούμι μαρμελάδα βατόμουρο και ginger που δίνουν μια ελαφρώς πικάντικη γεύση σε αυτό το απόλυτο τροπικό cocktail και κλείσαμε με τη νούμερο 1 επιλογή του κοινού. Το “Le Grand Zombination” είναι η νέα πρόταση του Bolivar Beach Bar που έρχεται να εξελίξει το κλασικό Zombie.

 

 

 Ας περάσουμε στο κυρίως

Όταν έχεις σκοπό να περάσεις 12 ώρες στο Bolivar Beach Bar και με φόντο τη θεματική βραδιά, τότε πρέπει να πάρεις δυνάμεις. Να κορέσεις την πείνα σου και να φερθείς σωστά στον ουρανίσκο σου. Ο chef, Άρης Τζαλάλ, φροντίζει γι’ αυτό. Εκείνος επέλεξε για εμάς και στον χώρο του restaurant, που προσφέρεται για workspace (Ξεκάθαρα καλύτερο μέρος για να δουλέψεις από το γραφείο σου), βρήκαμε τον προσωπικό μας παράδεισο. Δοκιμάσαμε το “Βlack Angus Rib Eye”, ζουμερό με ψητές πατάτες baby, πράσινη σαλάτα και αρωματικό βούτυρο το οποίο συγκαταλέγεται στις top επιλογές. 

 

 

Συνεχίσαμε με την αγαπημένη συνταγή του chef και δεν είναι άλλη από τον σολομό σχάρας μαριναρισμένο με σως σόγιας και μελιού. Σερβίρεται με λαχταριστή σαλάτα quinoa και προφανώς δεν ξεχάσαμε να δοκιμάσουμε και την ιταλική πλευρά του Bolivar Beach Bar

 

 

Έξι διαφορετικές επιλογές σε πίτσα και εφτά σε πάστα με το linguini γαρίδας ή αστακού να ξεχωρίζουν.

Εργασία και βουτιά

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το Bolivar Beach Bar προσφέρει άνετο χώρο για οποιονδήποτε σκοπεύει να εργαστεί. Αλλά οι υπηρεσίες του κορυφαίου καλοκαιρινού προορισμού δεν σταματούν εδώ. 

 

Ο εντυπωσιακός πολυμορφικός χώρος καλύπτει όλες τις ανάγκες. Μπορείς να χαλαρώσεις στις ξαπλώστρες ακόμη και το βράδυ απολαμβάνοντας το ποτό σου, να δοκιμάσεις ναργιλέ στο διαμορφωμένο shisha bar, να κάτσεις στο prive lounge ή vip χώρο και τέλος εκτός από τα γαλάζια νερά, μπορείς να διασκεδάσεις στο Waterpark που λειτουργεί εντός της ακτής. Βουτιά και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. 

Θεματικές βραδιές

Στο Bolivar Beach Bar κάθε μέρα είναι γιορτή. Κάθε μέρα φιλοξενεί τους κορυφαίους Έλληνες Djs με μουσικές για όλα τα γούστα. Ξεχωρίσαμε τις Τετάρτες όπου το “Lollipop” με R&B και house επιλογές από τον κορυφαίο DJ The Boy και την ταλαντούχα Xenia Ghali. Τις Παρασκευές ο resident της Blend, Manolaco, καλεί τους κορυφαίους djs να μοιραστούν την βραδιά και κάθε Σάββατο στα decks βρίσκεται ο superstar Dino MFU με τον resident dj Steph.

Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπάει στην “Ακτή του Ήλιου” στον Άλιμο και συγκεκριμένα στο Bolivar Beach Bar. 

*Το Bolivar διαθέτει ελεύθερο parking και βρίσκεται ακριβώς στην στάση του τραμ “Καλαμάκι”.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Email: info@bolivar.gr

Τηλέφωνο: +30 2109831018

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου – Παραλία Αλίμου

Facebook: https://www.facebook.com/search/top?q=bolivar%20beach%20bar

Instagram: https://www.instagram.com/bolivarbeachbar/?hl=en