Κερνάει πίτσες η Βόζεμπεργκ για να μην καίμε ρεύμα εν μέσω καύσωνα

“Έλεος πια” έγραψε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γιατί δεν αντέχει άλλο την κακομοιριά μας.

Κερνάει πίτσες η Βόζεμπεργκ για να μην καίμε ρεύμα εν μέσω καύσωνα

“Έλεος πια” έγραψε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γιατί δεν αντέχει άλλο την κακομοιριά μας.


Καλοκαίρι είναι, τι περιμένατε δηλαδή, να έχει κρύο; Ζέστη, αφόρητη ζέστη. Αύγουστος μήνας, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και εσείς παραπονιέστε. Δεν φτάνει που σας αφήνουμε να ανοίγετε το ερκοντίσιον, θέλετε να μαγειρεύετε και να βάζετε πλυντήριο. Όλοι εσείς οι δήθεν αριστεροί και αντιδραστικοί νέοι που κυκλοφορούσατε ξεβράκωτοι στο Γούντστοκ τώρα θέλετε να φορέσετε και φρεσκοπλυμένα ρούχα; Δεν μας τα λέτε καλά.

Πάμε τώρα στα όσα έγραψε η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter. Τα είπε όλα! Η ΔΕΗ δεν αντέχει, αυτό είναι γνωστό και γι’ αυτό μάλιστα ο πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μας παρότρυνε να είμαστε λίγο προσεκτικοί με την κατανάλωση ρεύματος. Μην τα θέλετε όλα δικά σας.

Ερώτηση ρητορική: Δηλαδή αν τρεις μέρες δεν βάλουμε πλυντήριο κ δεν μαγειρέψουμε κ αρκεστούμε σε σαλάτα φρούτα χυμούς κ σάντουιτς ή παραγγείλουμε μια πίτσα, ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ;;; Έλεος

Έλεος κυρία Βόζεμπεργκ, έλεος, καλά τα λέτε αλλά ποιος να σας ακούσει; Φυσικά και δεν θα πάθουμε τίποτα. Και στο κάτω κάτω όλοι έχουμε χρήματα να παραγγέλνουμε για τρεις μέρες πίτσες και να αγοράζουμε φρούτα. Σάντουιτς, γιατί όχι; Τι τρώγατε εσείς παιδιά ή στον στρατό για πρόγευμα; Επίσης, αυτός που θα μας φέρει την πίτσα έχει συνηθίσει στις υψηλές θερμοκρασίες και δεν έχει πρόβλημα, μην σας πω θα έρθει και με τζόγκινγκ μήπως και ιδρώσει λιγάκι. Πίτσα και φρούτα, λοιπόν, για να περάσει ο καύσωνας.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα