Επιτέλους καλοκαίρι. Το έχουμε ανάγκη. Το χρειαζόμαστε όσο τίποτε άλλο αυτό το διάλειμμα. Ο αλήτης ο Covid-19 μάς ρούφηξε την ψυχή περισσότερο και από επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή. Οπότε έφτασε η στιγμή να ξεδώσουμε. Να χαλαρώσουμε και να επιστρέψουμε με φουλ μπαταρίες και γεμάτοι αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές διακοπές. Πώς θα γίνει αυτό; Επιλέγοντας την ιδανική παρέα. Το ποια θα είναι αυτή διαφοροποιείται κατά περίσταση, ωστόσο υπάρχουν 4 celebrities που είναι καθολικά απαγορευτικές. Το Provocateur.gr βούτηξε στα λιμνάζοντα νερά της showbiz και ανακάλυψε τους Έλληνες επώνυμους που θα πρέπει να αποφύγεις στις διακοπές σου.

Σάκης Τανιμανίδης

“Όλο το νησί, ένα σελφοκόνταρο στη μάπα σου”. Με τον Σάκη πρέπει να είσαι μονίμως προετοιμασμένος για την επόμενη selfie. Για το επόμενο live στο Instagram, για το επόμενο giveaway. Μπορεί να σε απαθανατίσει σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος. Βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά από σένα. Το να αποφασίσεις να πας διακοπές με τον Σάκη Τανιμανίδη είναι σα να αποδέχεσαι πως θα πάρεις μέρος σ’ ένα reality. Μία κάμερα θα σε ακολουθεί σε κάθε σου βήμα, θα παρατηρεί κάθε σου κίνηση. Και μάλιστα χωρίς έπαθλο. Με τον Σάκη ποτέ δεν γνωρίζεις το επόμενο χτύπημα: Την ώρα που αράζετε στην παραλία ενδεχομένως να διαφημίσει γιαούρτια και την ώρα που πίνετε ποτό ίσως κάνει give away τάπερ. “Δε ζητιανεύω, χαρίζω αυτό το ταψί με γεμιστά για ένα like και tagάροντας τρεις φίλους σου”, θα τον ακούσεις να φωνάζει στην ταβέρνα και δε θα απευθύνεται σε κάποιον γύρω σου. Αλλά στους 961.000 followers του στο Instagram.

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Καλό παιδί, δε λέω. Και εξαιρετικός καλλιτέχνης. Κάμπινγκ, κιθάρα και ζεστές μπύρες. Μία αέναη καλοκαιρινή κατάθλα, λες και δε μου έφτανε η αντίστοιχη που ζω τον υπόλοιπο χρόνο σ’ ένα διαμέρισμα στον Περισσό. Τα κουκιά με τον Αλκίνοο είναι μετρημένα και νερόβραστα. Η πιο συναρπαστική βραδιά που θα ζήσετε θα αποτελείται από 3 ρετσίνες και ένα πιάτο γίγαντες σε απόμερο ταβερνάκι. Οκ αν ήθελα να το ζήσω έτσι, δεν πήγαινα σε νησί. Κατέβαινα στο Κερατσίνι.

Mad Clip

 

Θέλει κότερα, ελικόπτερα, θέλει οικόπεδα. Ωστόσο δεν έχει τίποτα. Έχει γούστα ακριβά, αλλά δεν έχει σάλιο. Θέλει να ζήσει τη μεγάλη ζωή αλλά βάζει το χέρι στην τσέπη και πιάνει τις κάλτσες του. Ποστάρει κότερα και σαμπάνιες στο Instagram αλλά θα τον πετύχεις στο κατάστρωμα του Blue Star με Freddo Espresso σε πλαστικό. Είναι ο γύπας της διπλανής πόρτας που οι διακοπές του περιορίζονται στο τρίπτυχο της καγκουρικής επιτυχίας: “Ξαπλώστρα – Σουβλάκι στο Χέρι – Ξενύχτι στο κλαμπ μέχρι το πρωί”. Αν είσαι μέχρι 16 ετών, θα περάσεις υπέροχα μαζί του. Διαφορετικά είναι η πλέον ακατάλληλη επιλογή.

 

Βίκυ Καγιά

Είναι με τον Ηλία Κρασσά το κλασσικό νεόπλουτο ζευγάρι που μένει στο ρετιρέ της πολυκατοικίας σου; Ξεκάθαρα, ναι. Η Βίκυ Καγιά θα σου κάνει τη ζωή κόλαση στις διακοπές. Θα κλείσει σουίτα στο πιο ακριβό ξενοδοχείο του νησιού, δε θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από “πρώτη ξαπλώστρα πίστα” στην πιο κοσμοπολίτικη παραλία και φυσικά θα πρέπει να δοκιμάσει την κολοχτύπα που έφαγε το ζεύγος Μπίμπερ. Μία μέρα στο νησί με την Βίκυ αξίζει όσο το ένα νεφρό σου, μικρέ πλεμπαίε. Την ίδια ώρα θα γίνεις ο προσωπικός της φωτογράφος. Χιλιάδες λήψεις πάνω σε σκάφος, μπροστά σε παντζούρια, μέσα στα δίχτυα του ψαρά, μέχρι να πετύχει την τέλεια φωτογραφία για το Instagram, για την οποία θα επιμεληθείς και το photoshop. Επιπρόσθετα θα ζήσεις ένα 24ώρο Shopping Star. Ασταμάτητη κριτική για το ντύσιμό σου: “Δεν επενδύεις στην ποιότητα”, “Δεν παίζεις σωστά το παιχνίδι των χρωμάτων”, “Πού πας με τα Nike μωρή βλάχα, ξεφτίλα θα γίνουμε”. Βίκυ Καγιά για διακοπές; Από μένα είναι, ΟΧΙ.