Ανακούφιση κυρίες και κύριοι, αυτό ένιωσε η Βάνα Μπάρμπα με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη και πρέπει να πούμε ότι την καταλαβαίνουμε απόλυτα, για διαφορετικούς λόγους βέβαια. Η γνωστή ηθοποιός, είχε εκφράσει την άποψη ότι οι καταγγέλλουσες δεν δικαιούνται να μιλάνε μετά από τα τόσα χρόνια από το συμβάν και αμφισβήτησε τα λεγόμενά τους. Έμπρακτη γυναικεία αλληλεγγύη από μέρους της, ξέρετε τώρα.

Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, είχε στραφεί εναντίον και των χρηστών των social media που είχαν καταθέσει τη δική τους άποψη για το ζήτημα. Από τότε που και έγινε γνωστή η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Βάνα Μπάρμπα έβαλε στο συρτάρι και κλείδωσε το «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη, αρκετά πια» και το «δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν, δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά» και τώρα το έριξε στο «εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε».

via GIPHY

Αυτές ήταν μερικές από τις δηλώσεις της στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί, ενώ το «τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό», μας έκανε να δακρύσουμε από συγκίνηση. Επιτέλους, χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για την Ελλάδα στην ενόργανη γυμναστική, με την Βάνα Μπάρμπα να βρίσκεται στο ψηλότερο βάθρο.